Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Strēlnieks oficiāli pamet ''Scafati'' un visdrīzāk karjeru turpinās ACB līgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Strēlnieks oficiāli pamet ''Scafati'' un visdrīzāk karjeru turpinās ACB līgā
Jānis Strēlnieks. Foto: FIBA

Vakar Itālijas augstākās līgas klubs ''Scafati'' oficiāli paziņo, ka pēc abpusējas vienošanās ir pārtraucis līgumu ar saspēles vadītāju Jāni Strēlnieku. Kā ziņo portāls ''Sportando'', sagaidāms, ka jau drīzumā Strēlnieks pastiprinās ACB līgas klubu ''Obradoiro''.

Vakar Itālijas klubs ''Scafati'' oficiāli paziņoja, ka pārtrauc sadarbību ar latviešu saspēles vadītāju Jāni Strēlnieku. Kluba rindās viņš nospēlēja deviņus mačus, kuros vidēji guva 10.7 punktus un atdeva trīs rezultatīvās piespēles. Par viņa pēdējo spēli kluba sastāvā kļuva mačs pret Boloņas ''Virtus'', kurā viņš ar punktiem neatzīmējās.

''Sportando'' vēsta, ka ilgi jauna kluba meklējumos Strēlnieks nebūs. Jau drīzumā viņš pievienosies Spānijas ACB līgas klubam ''Obradoiro''. Ar sešām uzvarām 22 spēlēs ''Obradoiro'' ACB līgā ieņem 15. vietu 18 komandu konkurencē un atlikušajā sezonā visdrīzāk cīnīsies par vietas saglabāšanu augstākajā čempionātā. Tikpat uzvaru ir zemāk esošajām ''Granada'' un ''Rio Breogan'', bet divi panākumi mazāk - Anžeja Pasečņika ''Palencia''. 11. vietā esošajai ''Zaragoza'' ir trīs uzvaru vairāk.

Jānis Strēlnieks pievienosies latviešu leģionam ACB līgā - Rodions un Artūrs Kurucs spēlē ''Murcia'' sastāvā, Mārcis Šteinbergs pārstāv ''Manresa'', bet Pasečņiks - ''Palencia''.

Karjeras laikā Strēlnieks spēlējis arī tādās komandās kā ''Ventspils'', Sanktpēterburgas ''Spartak'', Kijivas ''Budyvelnik'', Bambergas ''Brose'', Pireju ''Olympiacos'', Maskavas CSKA, Kauņas ''Žalgiris'' un Atēnu AEK.

Pieredzējušais aizsargs iekļauts arī to 24 kandidātu sarakstā, kas kandidē uz vietu Latvijas izlases sastāvā aizvadīt mačus 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā pret Spāniju 22. februārī un Slovākiju 25. februārī.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/jan...
https://www.scafatibasket.com/givov...

     [+] [-]

, 2024-02-14 11:34, pirms 8 mēnešiem
Ja tiks pie spēles laika, tad super pārmaiņas.

     [+] [-]

, 2024-02-14 12:06, pirms 8 mēnešiem
Vajadzētu dabūt labu spēles laiku jo vienīgie PG tur ir Figurea no Spānijas un Kovilars no Ukrainas