Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Video: Butjankovs par savainojumu, Krievijas superlīgas līmeni, iespēju tikt VTB līgā

Andris Liepa
Andris Liepa
Basketbolists Artjoms Butjankovs šobrīd ir labākais punktu guvējs Krievijas superlīgā, kur aizvada jau savu trešo sezonu un kļuvis par vienu no līgas vadošajiem spēlētājiem. Sarunā ar Andreju Siliņu spēlētājs stāsta par atgūšanos no rokas savainojuma, spēlēšanu superlīgā, cik reāla iespēja leģionāram tikt no superlīgas un VTB līgu, stāsta par atalgojuma līmeni un to, kāpēc superlīga kļuvusi par tik iecienītu darba vietu Latvijas spēlētājiem.

Sarunas garums: 55 minūtes
Vērtējums: +1

  +5 [+] [-]

, 2019-12-13 10:18, pirms 4 gadiem
Būtu labāk pastāstījis par to kā čakarē cilvēkus ar savu labdarības biedrību "Sports Charity".

  +1 [+] [-]

, 2019-12-13 12:23, pirms 4 gadiem
RayAllen rakstīja: Būtu labāk pastāstījis par to kā čakarē cilvēkus ar savu labdarības biedrību "Sports Charity".
Kas tur ir pa čakarēšanu? Šad tad paskatos, ko tur piedāvā - mēdz rasties aizdomas, ka lietas tik lētas (krekli ar parakstiem pa 30eur utt), ir tur kāds zemūdens akmens? Negribās jau lieki apvainot.

     [+] [-]

, 2019-12-13 17:21, pirms 4 gadiem
RayAllen rakstīja: Būtu labāk pastāstījis par to kā čakarē cilvēkus ar savu labdarības biedrību "Sports Charity".
Vo Vo

     [+] [-]

, 2019-12-14 18:53, pirms 4 gadiem
Būba rakstīja: Kas tur ir pa čakarēšanu? Šad tad paskatos, ko tur piedāvā - mēdz rasties aizdomas, ka lietas tik lētas (krekli ar parakstiem pa 30eur utt), ir tur kāds zemūdens akmens? Negribās jau lieki apvainot.
Vienu bbola jersey atsūtīja tādu, kuram kvalitāte kā no alliexpress, vienreiz cepuri atsūtīja, kvalitāte laba, bet cita cepure bija un vienreiz botas tā arī nekad nenonāca līdz manīm

     [+] [-]

, 2019-12-15 02:37, pirms 4 gadiem
Loti interesanta intervija. Paldies Artjomam, ka padalaas ir inside informaciju par Superligu. Lai izdodas aizsniegt VTB!