Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Gabrāna komandā izmaiņas

Gabrāna komandā izmaiņas
Raimonds Gabrāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas basketbolista Raimonda Gabrāna pārstāvētais Grieķijas klubs Atēnu "Egaleo" veicis izmaiņas sastāvā, atlaižot divus spēlētājus, kuru vietā paņemts viens centrs.

"Egaleo" sastāvu ir papildinājis 210 cm garais īru spēka uzbrucējs/centrs ar amerikāņu pasi Kens Leisijs, kurš pagājušo sezonu pavadīja citā Grieķijas klubā "Larissa Olimpia", kur bija komandas biedrs latviešu uzbrucējam Mārim Ļaksam. Pirms tam viņš vairākas sezonas pavadījis Itālijā, bet vēl pirms tam spēlējis Raideras universitātē, kas ir koledžu basketbolu NCAA 1. divīzijā.

Savukārt no komandas atskaitīti divi basketbolisti. Viens no tiem ir amerikāņu spēka uzbrucējs Andrē Patersons, kurš 12 spēlēs šosezon vidēji guvis 6,6 punktus un izcīnījis 3,6 atlēkušās bumbas. Savukārt otrs spēlētājs, kuram jāmeklē jauna darba vietu ir amerikānis ar īru pasi Kriss Breisijs, kurš desmit spēlēs vidēji guvis 7,5 punktus un izcīnījis 3,9 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

     [+] [-]

, 2009-01-13 16:17, pirms 15 gadiem
cerams ka ieguldījums labs būs.

     [+] [-]

, 2009-01-13 17:05, pirms 15 gadiem
kas ir MARIS LAKS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja