Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Porziņģa 17 palīdz uzvarēt

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Porziņģa 17 palīdz uzvarēt
Jānis Porziņģis

Uzvaru Itālijas A2 sērijas basketbola spēlē izcīnījusi Jāņa Porziņģa pārstāvētā ''Carmatic Pistoia'', ar rezultātu 80:79 pieveicot ''Banco di Sardegna Sassari'' vienību.

Lai arī lielāko spēles daļu notikumus laukumā diktēja ''Carmatic'' basketbolisti, pretiniekiem pēdējā ceturtdaļā bija labas iespējas pacīnīties par uzvaru. Beigās gan viss notika, kā tam bija jānotiek, un Porziņģa komanda, pateicoties Ronalda Deivisa sekmēm no soda metiena līnijas, spēja noturēt savu pārsvaru un izcīnīja pelnītu uzvaru ar 80:79.

Jānis Porziņģis spēli uzsāka pamatsastāvā, laukumā pavadot 37 minūtes (lielākais spēles laiks komandā) un gūstot 17 punktus (2p. 5/9, 3p. 2/5, 1p. 1/2), izcīnot piecas bumbas zem groziem, izprovocējot trīs pārkāpumus pretiniekiem, kā arī pieļaujot četras kļūdas.

Izmantotie resursi:
www.legaduebasket.it