Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Leimanim 15+3 ''Estudiantes'' triumfā, ''Caceres'' uzvar bez Vecvagara

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Leimanim 15+3 ''Estudiantes'' triumfā, ''Caceres'' uzvar bez Vecvagara
Toms Leimanis (#44). Foto: Movistar Estudiantes, Facebook

Pie panākuma Spānijas otrajā basketbola līgā ar nosaukumu ''LEB Oro'' šovakar tika divu latviešu pārstāvētās vienības.

Toma Leimaņa Madrides ''Estudiantes'' savā laukumā ar 104:86 apspēlēja ''Ourense Baloncesto'' basketbolistus.

• Leimanis laukumā pavadīja nepilnas 23 minūtes, kurās guva 15 punktus (1p. 1/1, 2p. 4/8, 3p. 2/4), atdeva trīs rezultatīvas piespēles un savāca vienu atlēkušo bumbu. Leimanim bija otrs lielākais spēles laiks un trešais rezultatīvākais sniegums komandā.

• ''Estudiantes'' uzvaru nodrošināja spēles otrajā pusē, kad veica izrāvienu. Pēc pirmā puslaika Madrides klubam bija vien +6, bet pēc 30 nospēlētām minūtēm jau +23. Jāpiemin, ka trešajā ceturtdaļā Madrides klubs veica 25:0 izrāvienu. Atlikušajā laikā Leimaņa vienība noturēja savu pārsvaru, izcīnot pārliecinošu uzvaru.

Kaspara Vecvagara ''Caceres'' tikmēr sīvā cīņā ar 71:68 pieveica ''Alimerka Oviedo Baloncesto''. Latvietis šoreiz netika pieteikts spēlei.

• ''Caceres'' komanda pēc pirmā puslaika bija iedzinējos ar -13, taču spēles otrajā pusē prata situāciju mainīt. Atspēlēšanās maratons bija sekmīgs, uzvaru izcīnot vien pēdējā uzbrukumā.

• Abām vienībām šī bija otrā spēle šosezon un pirmā izcīnītā uzvara. Komandas brālīgi atrodas blakus turnīra tabulā pēc šiem mačiem - Leimaņa komandai esot piektajai, bet Vecvagara sestajai.

Izmantotie resursi:
LEB Oro - Federación Española de Baloncesto