Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Leimanis realizē četrus tālmetienus un sekmē "Estudiantes" atgriešanos uz uzvaru takas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Leimanis realizē četrus tālmetienus un sekmē "Estudiantes" atgriešanos uz uzvaru takas
Toms Leimanis ar bumbu. Foto: Movistar Estudiantes

Šovakar Spānijas pēc spēka otrajā basketbola līgā izpalika latviešu duelis. Toma Leimaņa pārstāvētā "Estudiantes" savā laukumā ar 98:83 pieveica "Fuenlabrada", kam nespēlēja Rodijs Mačoha.

"Estudiantes" pēc pirmajām desmit minūtēm atradās iedzinējos ar mīnus septiņi, taču turpinājumā viena no līderēm tika pie drošas uzvaras. Toms Leimanis uzvaru kaldināja ar 25 minūtēm un 15 punktiem (1p – 1/1, 2p – 1/5, 3p – 4/6). Latvietis devās starta pieciniekā, un viņa kontā arī trīs atlēkušās bumbas, kā arī +/- rādītājs +12. Vicelīdere "Estudiantes" ar uzvaru pielika punktu trīs zaudēto spēļu sērijai.

Pirmajā vietā atrodas Ingus Jakoviča pārstāvētā "Leyma Coruna", kam šovakar pārtrūka 12 uzvarētu spēļu sērija – 67:84 mājās pret "Gipuzkoa". Jakovičs laukumā pavadīja 21 minūti, atzīmējoties ar pieciem punktiem (1p – 2/2, 2p – 0/3, 3p – 1/4). Tāpat Jakovičs atdeva piecas rezultatīvas piespēles un izcīnīja divas atlēkušās bumbas. Viņa +/- rādītājs bija -7, taču nevienam laukuma saimnieku spēlētājam tas nebija kaut neitrāls.