Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Dairis un Pasečņiks "Real Betis" uzvarā kopā iemet 28 punktus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dairis un Pasečņiks "Real Betis" uzvarā kopā iemet 28 punktus
Dairis Bertāns. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Šovakar Spānijas basketbola čempionātā uzvaru savā laukumā guva "Real Betis". Igaunijas pusfinālā panākums latviešu trenētajai un pārstāvētajai Tallinas "Kalev/Cramo".

Spānija

"Real Betis" guva vēl vienu uzvaru, mājās ar 93:86 pieveicot "Gran Canaria". Dairis Bertāns 27 minūtēs guva 15 punktus, trāpot piecus no septiņiem tālmetieniem. Produktīvs pret savu bijušo komandu bija arī Anžejs Pasečņiks, kurš 22 minūtēs guva 13 punktus un pievienoja trīs atlēkušās bumbas. Pēdējā mēneša laikā "Real Betis" piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu, ar divu punktu starpību piekāpjoties Madrides "Real".

Barselona savā laukumā droši pārspēja "Bilbao Basket" – 84:62. Rolands Šmits 14 minūtēs guva septiņus punktus un izcīnīja trīs bumbas zem groziem, kā arī tika pie +/- rādītāja +18.

Igaunija

Pusfināla sērijā pie otrās uzvaras (2-0) tikusi galvenā favorīte Tallinas "Kalev/Cramo", kas izbraukumā ar 99:84 pārspēja "Parnu Sadam". Ojārs Siliņš devās starta pieciniekā un 31 minūtes laikā desmit punktiem pievienoja septiņas atlēkušās bumbas un piecas piespēles. Mārcis Vītols sešās minūtēs iemeta divus punktus un atdeva rezultatīvu piespēli.

Pretinieku nometnē Andris Misters 15 minūtēs iemeta sešus punktus. Viņš izpildīja tikai tālmetienus, trāpot divus no četriem. Pērnava jau pirmajā ceturtdaļā iekrita 13 punktu bedrē.

Polija

Vroclavas "Slask" neizmantoja iespēju iekļūt finālā un savā laukumā ar 69:89 piekāpās "Czarni", sērijā rezultāts tagad ir 2-2 un nākamā spēle būs izšķirošā. Mārtiņš Meiers devās mājinieku starta pieciniekā un 14 minūtēs palika bez punktiem – 0/3 divpunktu metienos. Meieram trīs atlēkušās bumbas.

Adrija

Belgradas "Partizan" pusfinālā panākusi 1-0, savā laukumā ar 82:66 pārspējot "Budučnost". Rodions Kurucs atkal nespēlēja.

Itālija 2

Cīņā par vietas saglabāšanu "Piacenza" savā laukumā ar 79:60 pieveica "Stella Azzurra", sērijā panākot 1-1. Verners Kohs 17 minūtēs iemeta septiņus punktus un izcīnīja divas atlēkušās bumbas. Viņam arī +/- rādītājs +4.

Francija

"Limoges" izbraukumā tika galā ar "Paris" – 85:70. Tādējādi izdevās atgriezties uz uzvaru takas, tiekot pie septītā panākuma astoņos mačos. Ingus Jakovičs laukumā pavadīja 104 sekundes un statistikas ailēs bija nemanāms.

     [+] [-]

, 2022-05-11 00:39, pirms 2 gadiem
Real Betis sezonas izskaņā labā formā, prieks, ka ar aktīvu mūsējo līdzdalību.

     [+] [-]

, 2022-05-11 08:45, pirms 2 gadiem
Kurucs atpūšas