Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksikam sākumsastāvs un uzvara

Kuksikam sākumsastāvs un uzvara
Rihards Kuksiks aizsardzībā (#30)
Foto: azcentral.com

Riharda Kuksika pārstāvētā Arizonas Valsts universitātes "Sun Devils" basketbola komanda šonakt izbraukumā ar 59:54 pārspējusi Arizonas universitātes "Wildcats" vienību.

Spēles pirmajā puslaikā Arizonas universitāte uz brīdi bija vadībā ar 16 punktiem - 22:6, taču tad pēc Arizonas Valsts universitātes (AVU) izrāviena spēle izlīdzinājās, un pēc pirmajām 20 minūtēm "Wildcats" vairs tikai viena punkta pārsvars - 32:31. Otrais puslaiks arī aizritēja spraigā cīņā, bet divu Arizonas vienību duelī pārāki bija "Sun Devils", kas nepilnu 15 tūkstošu skatītāju klātbūtnē uzvarēja ar 59:54.

Rihards Kuksiks izgāja sākumsastāvā, laukumā pavadīja 23 minūtes, kuru laikā neguva punktus (2p 0/1), atdeva trīs rezultatīvas piespēles, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, kā arī saņēma divas piezīmes.

Uzvarētājiem 29 punktus guva Džefs Pendergrāfs, bet zaudētājiem nelīdzēja pat NBA drafta Top10 kandidāta Džerida Beilesa 39 punkti, kurš pēc spēles bija neapmierināts: "Esmu diezgan dusmīgs. AVU esam zaudējuši jau divas reizes pēc kārtas. Mums labāk jāspēlē kopā, jo to pašreiz mēs noteikti nedarām." Arizonas universitātes galvenais treneris Kevins O'Neils izteicās, ka pretinieki šoreiz bija pelnījuši uzvarēt.

Nākamo spēli Arizonas Valsts universitāte aizvadīs 14. februārī, kad savā laukumā uzņems Stenfordas universitāti.

Izmantotie resursi:
www.azcentral.com