Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Evertovskis

Eglīša "Panthers" izcīna uzvaru

Eglīša "Panthers" izcīna uzvaru
Edgars Eglītis

Floridas universitātes "Panthers", kurā spēlē latviešu basketbolists Edgars Eglītis, savās mājās ar 91:80 pārspēja Saintleo universitātes "Lions" komandu. Eglītis atzīmējās ar četriem gūtiem punktiem.

Mačs iesākās līdzīgi un puslaikā Floridas vienībai bija piecu punktu deficīts (43:48). Otrā puslaika sākumā "Panthers" spēja izvirzīties vadībā. Vēl septiņas minūtes pirms mača beigām komandas bija viena metiena attālumā (77:74), tomēr pēdējās minūtes piederēja mājiniekiem, kuri spēja uzvarēt ar 91:80.

Uzvarētāju rindās Edgars Eglītis, kurš turpina atgūties no savainojuma, 10 minūšu laikā atzīmējās ar četriem punktiem (2pt. - 2/2), kā arī divām atlēkušajām bumbām. Nākamo spēli "Panthers" aizvadīs 14. janvārī.

Izmantotie resursi:
floridatechsports.athleticsite.com


Roberts Blumbergs. Foto: Aris
7

Grieķijā sezonu aizvadījušais Blumbergs karjeru turpinās Turcijas metropolē Stambulā

Turcijas basketbola klubs Stambulas "Galatasaray" pavēstījis par līguma parakstīšanu uz vienu sezonu ar 26 gadus veco un 208 centimetrus garo latviešu spēka uzbrucēju Robertu Blumbergu.
Rolands Šmits. Foto: FIBA
34

Turcijas grands "Efes" izpērk Šmitu no "Žalgira"

Stambulas basketbola klubs "Anadolu Efes" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz divām sezonām ar Latvijas izlases spēka uzbrucēju Rolandu Šmitu, kuram šomēnes apritēs 29 gadi. Valmierieša līdzšinējais klubs Kauņas "Žalgiris" uzsvēra, ka saņems solīdu izpirkumu, konkrētu summu gan nesaucot.
Milānas "Olimpia" līderis Nikola Mirotičs ar bumbu. Foto: Olimpia Milano
6

Mirotičs dominē, Milāna trešo gadu pēc kārtas finālā sakauj Boloņu, Lomažs malā

Itālijas A sērijas sacensībās trešo sezonu pēc kārtas un 31. reizi kopumā triumfējusi Milānas "Olimpia", šovakar savā laukumā ar 85:73 pārspējot Lukas Banki trenēto pamatturnīra uzvarētāju Boloņas "Virtus".