Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Varbūt puiši pārdega..."

Jānis Pārums

Bagatskis: "Varbūt puiši pārdega..."
Ainars Bagatskis
Foto: basket-enisey.ru

Pēc zaudējuma FIBA Izaicinājuma kausa "Top 16" spēlē pret turku "Banvit BC" (85:94), Krasnojarskas "Enisey" galvenais treneris Ainars Bagatskis nespēja izskaidrot kāpēc ar tik zemu precizitāti uzbrukuši komandas snaiperi un atzina, ka mača izskaņā spēlētāji aizrāvušies ar tālmetieniem, par ko pretinieki sodījuši.

"Grūti nosaukt vienu konkrētu iemeslu kāpēc zaudējām. Puiši zināja spēles nozīmību un bija labi sagatavojušies, uz ko norāda visa sausā statistika – mums ir vairāk metienu, atlēkušo bumbu, mazāk kļūdu, gandrīz vienā līmenī rezultatīvās piespēles un pārķertās bumbas. Ir tikai viens mīnuss – mēs nespējām to visu izmantot," uzsvēra Bagatskis. "Puišiem bija vēlēšanās gan spēlēt, gan uzvarēt šodien. Varbūt pārdega. Lai gan komanda, kas izveidota no tik pieredzējušiem spēlētājiem, nedrīkstētu pārdegt."

"Kā jau sagaidāms, spēle bija saspringa. Pirms mača teicu, ka jāspēlē mierīgi un jāizmanto tās iespējas, ko pati spēle iedos. Mums bija daudz iespēju, ko var redzēt pēc metienu skaita. 35. minūtes, neskatoties uz slikto aizsardzību un pateicoties labam uzbrukumam, mēs noturējāmies. Pēdējās minūtēs aizrāvāmies ar tālmetieniem un pretinieks mūs nekavējoties sodīja ar ātriem pretuzbrukumiem un punktiem. Nevaru izskaidrot, kāpēc tik katastrofāli zems metienu procents ir tiem spēlētājiem, kuri parasti met iekšā. Divi snaiperi, Voriks un Čalmers šodien divatā iemeta tikai divus no 16 trīspunktu metieniem. Turklāt tie bija metieni, kurus citās reizēs viņi met iekšā," piebilda Bagatskis.

Viņš arī atzina, ka komandas biedri spēles gaitā piemirsuši par latviešu centra spēlētāju Kasparu Kambalu: "Spēles sākumā mums vairāk izdevās spēlēt caur Kambalu. Tas deva savus plusus, jo ap Kasparu uzreiz koncentrējās pretinieku aizsardzība. Kādā brīdī par viņu tika aizmirsts, bet, kad atcerējās, tad vairs tas nebija tiks efektīvi."

Izmantotie resursi:
basket-enisey.ru

     [+] [-]

, 2010-03-10 22:03, pirms 15 gadiem
...cerams, ka Bagijam būs vēl tur darbs..

  +1 [+] [-]

, 2010-03-10 22:26, pirms 15 gadiem
kkā Bagatskis nepārliecina , cerams ka ar Latvijas izlasi labāk veiksies!

  +2 [+] [-]

, 2010-03-10 22:36, pirms 15 gadiem
Kaa raxts par Enisej, taa diemzeel jaadzird Bagatska nezinu, diemzeel, nenoticeejaam, neizdariijaam, nepaveicaas............. Varbuut komanda ne taa, katraa zinjaa nekaa iedvesmojosa.

  +2 [+] [-]

, 2010-03-10 23:02, pirms 15 gadiem
Labāk būtu paanalizējis kāpēc komanda kārtējo reizi zaudē spēles galotnē ( 7:17). Izteikts galotņu lūzeris....