Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Berķim "delfīnos" pārbaudes laiks

Andrejs Siliņš

Berķim "delfīnos" pārbaudes laiks
Mārtiņš Berķis
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Latvijas basketbolists Mārtiņš Berķis, kurš pirms neilga laika pameta BK "Zemgale" vienību, uz pārbaudes laiku devies uz Zviedrijas šobrīd spēcīgāko basketbola klubu Norčēpingas "Doplhins". Pēc pārbaudes laika kluba vadība spriedīs, vai paturēt latviešu basketbolistu.

Berķis ieradies Norčēpingā vispirms uz mēnesi, pēc kura kluba vadība spriedīs par latviešu uzbrucēja noderību komandai. "Dolphins" kluba direktors Bose Sundbergs atklājis, ka klubs būtu gatavs parakstīt ilgtermiņa līgumu ar spēlētāju: "Ja Mārtiņš Berķis iekļausies mūsu sastāvā, esam ieinteresēti rudenī parakstīt ar viņu līgumu uz divām vai trim sezonām."

Berķa debija Norčēpingas komandas sastāvā varētu notikt jau šovakar, kad "Dolphins" Zviedrijas līgas regulārās sezonas spēlē izbraukumā tiksies ar "Plannja Basket" vienību. Nākamā spēle "delfīniem" 13. februārī, atkal izbraukumā, pret "08 Stockholm". Savukārt SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Izaicinājuma kausā "Dolphins" tuvākā spēle svētdien, kad savā laukumā jātiekas ar lietuviešu "Neptunas".

Komandā šobrīd bez zviedru spēlētājiem ir arī divi amerikāņi un viens polis - visi garā gala spēlētāji.

Izmantotie resursi:
dolphins.se