Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vecvagars paliek Spānijas otrajā līgā un pievienojas ''Caceres''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vecvagars paliek Spānijas otrajā līgā un pievienojas ''Caceres''
Kaspars Vecvagars. Foto: Bàsquet Girona

Latviešu aizsargs Kaspars Vecvagars arī nākamajā sezonā turpinās spēlēt Spānijas pēc spēka otrajā līgā jeb ''LEB Oro'', pievienojoties ''Caceres'' vienībai.

29 gadus vecais latviešu aizsargs Kaspars Vecvagars pagājušajā sezonā pārstāvēja ''Basquet Girona'' komandu, palīdzot tai pirmo reizi vēsturē triumfēt ''LEB Oro'' pārspēļu turnīrā un iekļūt Spānijas ACB līgā. Līgums noslēdzās un pirms divām nedēļām klubs paziņoja, ka sadarbība ar Vecvagaru netiks turpināta.

Markam Gazolam piederošās komandas rindās Kaspars Vecvagars vidēji laukumā pavadīja nepilnu 21 minūti, gūstot 8,2 punktus un izcīnot 2,4 atlēkušās bumbas.

Kļuvis zināms, ka latvietis arī nākamajā sezonā turpinās spēlēt Spānijas pēc spēka otrajā līgā, parakstot līgumu ar ''Caceres''. Pagājušajā sezonā ''Caceres'' Spānijas otrajā līgā ieņēma astoto vietu, bet ceturtdaļfināla izšķirošajā spēlē zaudēja ''Forca Lleida''.

193 centimetrus garais basketbolists Spānijas ''LEB Oro'' čempionātā pavadīs ceturto sezonu pēc kārtas. Viņš iepriekš spēlējis ''Forca Lleida'' un ''Palencia'' rindās.

Pirms došanās uz Spāniju latvietis karjeru sāka Kauņas ''Žalgiris'' sistēmā un pieaugušo komandā. Tāpat Vecvagars pārstāvējis arī ''VEF Rīga'', ''Jūrmala'', ''Lietkabelis'' un ''Wilki Morskie'' Polijā.

Izmantotie resursi:
https://www.caceresbasket.com/post/...

     [+] [-]

, 2022-08-09 14:37, pirms 2 gadiem
Nav ne vainas! Stipraka Eiropas 2.liga EIROPA!