Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

I. Migliniekam kārtējā uzvara Ukrainā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

I. Migliniekam kārtējā uzvara Ukrainā
Igors Miglinieks
Foto: bc.donetsk.ua

Svētdien savu kārtējo uzvaru Ukrainas Superlīgas basketbola čempionātā izcīnīja Igora Miglinieka trenētā ''Donetsk'', kas savā laukumā ar rezultātu 108:92 apspēlēja turnīra pastarīti ''Poltava''. Uzvarētāju labā sekmīgi darbojās abi bijušie Rīgas lielklubu leģionāri Demetriuss Aleksanders un Milutins Aleksičs.

Izšķirošo izrāvienu Miglinieka trenētā ''Donetsk'' veica jau spēles pirmajā ceturtdaļā, kura tika uzvarēta ar 13 punktiem - 35:22. Atlikušajās 30 minūtēs abas komandas cīnījās līdzīgāk, taču ''Poltava'' basketbolistiem mača likteni izmainīt neizdevās. Skanot spēles beigu sirēnai, rezultāts uz tablo vēstīja 108:92 par labu doņeckiešiem.

Uzvarētāju labā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Pīdžejs Takers, bet 22 punkti Andresa Rodrigeza kontā. 19 punktus uzvarētājiem guva bijušais ''barons'' Demetriuss Aleksanders, bet 16 punkti Milutinam Aleksičam, kurš sezonu iesāka Rīgas ASK sastāvā.

''Uz pēdējiem trim regulārā čempionāta mačiem, kuros jāspēlē ar pagājušās sezonas medaļniekiem, mums jābūt optimālajā formā. Tādu mērķi uzstādīju gan sev, gan komandai, un, lai to izpildītu, jāsamazina pieļauto kļūdu skaits. Doņeckā atkal ir komanda, kura var nopietni pretendēt uz zelta medaļām. Trešā uzvara pēc kārtas vieš manī optimismu,'' pēc spēles teica Doņeckas kluba galvenais treneris Igors Miglinieks.

Šosezon ''Donetsk'' Ukrainas Superlīgas regulārajā čempionātā aizvadījusi 22 spēles un izcīnījusi 14 uzvaras, turnīra tabulā ieņemot 3. vietu astoņu komandu konkurencē. Abām turnīra līdervienībām (''Kyiv'' un ''Azovmash'') ir pa 19 uzvarām 22 nospēlētajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
basket.com.ua
bc.donetsk.ua