Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Olimpija" soli no čempiontitula; Dāvis paliek rezervē

Andrejs Siliņš

"Olimpija" soli no čempiontitula; Dāvis paliek rezervē
Bertāns var dot "pieci" komandas biedriem - iespējams, jau ceturtdien Dāvim klubu sezona beigsies ar zelta medaļu kaklā
Foto: kzs-zveza.si

Mača nepiedaloties Latvijas uzbrucējam Dāvim Bertānam, otrdien Slovēnijas Basketbola līgas trešajā finālsērijas spēlē Ļubļanas "Olimpija" izbraukumā ar rezultātu 69:63 apspēlēja Novomestas "Krka", pirmo reizi izvirzoties vadībā sērijā ar 2-1.

Jau vēstīts iepriekš, ka sēriju, kas ilgst līdz vienas komandas trim uzvarām, "Olimpija" sāka neveiksmīgi, izbraukumā zaudējot, pie tam pamatīgi (55:78). Savā laukumā izdevās izraut uzvaru - 61:59, bet šovakar trešajā sērijas mačā, aizvadot lielisku otro ceturksni (24:9), izdevās pirmo reizi izvirzīties vadībā sērijā. 69:63 spēlē un 2-1 sērijā. Tas nozīmē, ka jau ceturtdienas vakarā Ļubļanā Bertāns un "Olimpija" var kļūt par čempioni.

Trešajā mačā, tāpat kā otrajā, Bertāns laukumā nedevās, bet rezultatīvākais uzvarētāju rindās bija Jaka Klobučars - 23 gadus vecais basketbolists spēlēja vien 16 minūtes, bet ar to pietika, lai gūtu 15 punktus, grozam uzbrūkot ar apskaužamu precizitāti (2p. 2/2, 3p. 3/4, s.m. 2/2). Šī bija uzbrucēja rezultatīvākā spēle sezonā. Kenijs Gregorijs pievienoja 12 punktus, bet 11 acis un septiņas bumbas zem groziem centra Damira Markotas kontā.

Zaudētājiem 15 punktus iemeta centrs Jure Balažičs, savukārt bijušais Rīgas ASK spēka uzbrucējs Smiljans Pavičs iemeta iemeta desmit punktus, izcīnīja septiņas bumbas un izprovocēja četras piezīmes.

Ceturtais mačs sērijā ceturtdien Ļubļanā.

  +4 [+] [-]

, 2011-06-07 23:59, pirms 13 gadiem
Nu jā tas jau bija gaidāms ka Dāvis finālā īpaši daudz nespēlēs.

  -2 [+] [-]

, 2011-06-08 00:06, pirms 13 gadiem
V.Valters rakstīja: Nu jā tas jau bija gaidāms ka Dāvis finālā īpaši daudz nespēlēs.
un shis teemee uz nba!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja