Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vītols dodas uz Itālijas trešās līgas komandu Lumedzānes "Virtus"

Emils Ozerinskis

Vītols dodas uz Itālijas trešās līgas komandu Lumedzānes "Virtus"
Mārcis Vītols. Foto: Keila/Coolbet

Latviešu saspēles vadītājs Mārcis Vītols savu karjeru turpinās Itālijas B sērijā jeb pēc spēka trešajā līgā, pievienojoties Lumedzānes "Virtus" komandas rindām.

31 gadu vecais Mārcis Vītols pirms šīs sezonas bija noslēdzis līgumu ar Latvijas čempionvienību "VEF Rīga", tomēr pēc iedzīvošanās savainojumā komanda lēma par sadarbības pārtraukšanu. Pēc gadu mijas no Alojas nākošais basketbolists gatavs atgriezties laukumā. Saspēles vadītāja pakalpojumus ieguvusi Itālijas B sērijas vienība Lumačānes "Virtus", kas šosezon 16 spēlēs tikusi pie septiņām uzvarām, ierindojoties turnīra B grupas 11. pozīcijā 18 vienību pulkā.

Ieprieksējās divas sezonas Vītols pavadīja Igaunijā, pārstāvot mūsu ziemeļu kaimiņu flagmani "Kalev/Cramo" un pērnās sezonas augstākās līgas jaunpienācēju "Keila". Latvijas - Igaunijas apvienotajā līgā pagājušajā sezonā "Keilas" sastāvā Vītols izcēlās ar caurmērā 13 punktiem un 5,7 rezultatīvām piespēlēm.

Bez pēdējām divām sezonām Igaunijā 185 cm garais basketbolists pārstāvējis arī "Latvijas Universitāti", "Valmieru", "Ogri", Ukrainas komandu "Odessa", "Ventspili" un "VEF Rīga". Ar kurzemniekiem Vītols 2018. gada pavasarī kļuva par Latvijas - Igaunijas apvienotās līgas pirmās sezonas čempionu, bet Vefiņa rindās Vītols ieguva 2021. gada Latvijas Basketbola līgas čempiona titulu.

Itālijas B sērijā jeb Nacionālajā līgā šosezon spēlē arī Kristaps Gludītis, kurš pēc individuāli produktīvas sezonas Igaunijas komandā "TalTech" šosezon jaundibināto "Rīgas Zeļļu" vietā nosliecās par labu Sanvendemjano "Rucker" komandai. Savukārt jau ilgāku laiku Itālijā spēlē 20 gadus vecais Ričards Kļanskis, kurš pārstāv "Rimadesio Desio" komandas krāsas.

Izmantotie resursi:
https://www.virtuslumezzane.com/

     [+] [-]

, 2024-01-06 22:46, pirms 9 mēnešiem
Moš domāja, ka paraksta ar Banki Virtus?

     [+] [-]

, 2024-01-07 01:17, pirms 9 mēnešiem
Tak pilns saraksts Itālijas apakšējo līgu ar latviešu spēlētājiem . Visa veida un talanta.
Itāļi droši var atļauties samaksāt lielākas algas kā est-lat līgā pat ceturtajā konferencē …
Lai jau pelna maizīti un pusdienas

     [+] [-]

, 2024-01-07 02:33, pirms 9 mēnešiem
champions rakstīja: Tak pilns saraksts Itālijas apakšējo līgu ar latviešu spēlētājiem . Visa veida un talanta.
Itāļi droši var atļauties samaksāt lielākas algas kā est-lat līgā pat ceturtajā konferencē …
Lai jau pelna maizīti un pusdienas
Un kāpēc nē? Paziņa ungārs spēlēja 4 līgā, a/m, dzīvoklis, normāla alga, jūra...

     [+] [-]

, 2024-01-07 09:27, pirms 9 mēnešiem
Nu gan te lej viens 4. līgā neviens Tev neko tādu nedos 😂 Vai nu sauc vārdus uzvārdus, vai beidz sūdu dzīt 😂

     [+] [-]

, 2024-01-07 10:49, pirms 9 mēnešiem
Par auto es nezinu, bet ~1,5-2k un dzīvoklis ir diezgan easy dabūnams, citreiz var veikties , ja klubu atbalsta kāda pizzeria vai ristorante un tad ar ēst var dabūt .

Ir tādi , kas ir pelnījuši vairāk, bet jādzīvo dalītā dzīvoklī.
Bricis, Dušelis, Ščerbinskis, Kļanskis, Teirumnieks,Bērziņš, Helmanis, Mičulis, Raiļans, Gluditis , Molodovs , Kazlauskis. Nu te ir daļa kas spēlē vai ir spēlējuši. Lūdzu ej un pārbaudi pats pie viņiem vai tā ir taisnība vai ne, domāju , ka pašam liksies interesanti