Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

R. Kurucam astoņi un Dairim pieci punkti "Real Betis" zaudējumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

R. Kurucam astoņi un Dairim pieci punkti "Real Betis" zaudējumā
Dairis Bertāns. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Šodien zaudējumu pārbaudes spēlē piedzīvoja Latvijas izlases basketbolistu Rodiona Kuruca un Daira Bertāna pārstāvēta Spānijas komanda Seviljas "Real Betis". Ar 84:92 nācās atzīt Malagas "Unicaja" pārākumu.

Trešajā ceturtdaļā ņemot virsroku ar desmit punktu pārsvaru, "Real Betis" spēja panākt izlīdzinājumu, taču turpinājumā virsroku ņēma nogurums un pretinieki. Rodions Kurucs neveiksmē atzīmējās ar astoņiem punktiem, radot sāncenšiem problēmas groza tuvumā, bet Dairis Bertāns iemeta piecus punktus.

Pārbaudes spēli aizvadīja arī Jeruzalemes "Hapoel", kas ar 64:59 pārspēja Eilatas "Hapoel". Mareks Mejeris, laukumā pavadot 16 ar pusi minūtes, guva četrus punktus un izcīnīja piecas atlēkušās bumbas. Latviešu basketbolists realizēja divus no trim divpunktu metieniem, bet tālmetienos (0/3) un soda metienos (0/2) šoreiz nevedās.

Izmantotie resursi:
https://www.realbetisbalompie.es/no...
https://twitter.com/jerusalembasket...