Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Žagaram tālmetiens pret Valensiju, Stumbrim deviņi punkti Polijā

Agris Suveizda

Žagaram tālmetiens pret Valensiju, Stumbrim deviņi punkti Polijā
Artūrs Žagars. Foto: Joventut

Ārzemju basketbola līgās zaudējumus piedzīvojuši klubi Badalonas "Joventut" un "Radom", kurus pārstāv latviešu spēlētāji Artūrs Žagars un Roberts Stumbris.

Artūrs Žagars neveiksmē pret Eiroligas klubu "Valencia" (80:91) aizvadīja četras minūtes un 12 sekundes, ar savu vienīgo metienu spēlē gūstot trīs punktus. Žagara rēķinā arī divas rezultatīvas piespēles, divas kļūdas un viena atlēkusī bumba. Uzvarētāju labā pa 15 punktiem guva Maiks Toubijs un Žuans Sastre, bet mājiniekiem 15 punkti Antes Tomiča rēķinā.

Badalonas "Joventut" un "Valencia" turnīra tabulā pirms spēles atradās līdzās (abām bilance bija 10-6), taču jau kopš otrās ceturtdaļas laukumā dominēja Eirolīgas klubs, kas ceturtā ceturkšņa sākumā sasniedza pat 23 punktu pārsvaru un beigās uzvarēja ar 91:80. "Valencia", kas Spānijā saglabā sesto vietu, Eirolīgā ar bilanci 10-7 ir septītajā pozīcijā, bet "Joventut" ar 8-2 triumfēja ULEB Eirokausa apakšgrupā.

Polijas čempionātā ceturto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja "Radom", kas piedzīvoja sakāvi Toruņā (67:81). Roberts Stumbris devās viesu starta pieciniekā un 27 minūtēs un 13 sekundēs sakrāja deviņus punktus (2p. 2/2, 3p. 1/7, 1p. 2/2), četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, četras piezīmes, četras izprovocētas piezīmes un 14 efektivitātes punktus. "Radom" ar bilanci 5-15 ieņem trešo vietu no beigām.

Izmantotie resursi:
https://www.plk.pl/mecz/108815/pols...