Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Janičenokam nav izskaidrojuma

Latvijas basketbola izlases līdera Kristaps Janičenoks atklāj, ka nespēj izskaidrot situāciju, kāpēc basketbolista pārstāvētajam Itālijas čempionāta klubam "Upim" neveicas.

"Daudzi spēlē ar mikrotraumām, arī man sāp mugura — disks nobīdījies," stāsta Kristaps. "Taču tas nav izskaidrojums. Patiesībā nesaprotu, kas notiek. Pietrūkst saskaņas, pietrūks psiholoģiskas pārliecības, pietrūkst arī veiksmes. Nevaram trāpīt brīvos metienus — ne es, ne Toress (savulaik labākais snaiperis Eirolīgā), ne Kalabrija (Itālijas izlases spēlētājs). Te jau runā, ka esam nolādēti, jo kas tāds ar komandu notiek otro gadu pēc kārtas…"

"Pēc mačiem izlasē — visi taču atceras, kā nospēlējām Eiropas čempionātā… — bez pauzes vajadzēja iesaistīties kluba darbā. Nebija viegli ne fiziski, ne psiholoģiski," savu sākotnēji pabālo sniegumu šosezon skaidro Janičenoks. "Darīju, kas man bija jādara — trenējos, cīnījos — un kaut kas sāka izdoties. Pēdējā laikā nevaru sūdzēties, jo spēlēju vismaz pa 20 minūtēm. Taču būtu egoistiski teikt, ka viss kārtībā, ja komandas rezultāti ir tādi, kādi ir."

"Kaut kam jānotiek," par krīzes pārvarēšanu saka Janičenoks. "Varbūt ar treneri, varbūt ar mani vai kādu citu spēlētāju. Šādā situācijā izmaiņas būtu likumsakarīgas."

Izmantotie resursi:
Diena


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-12-04 09:00, pirms 16 gadiem
karoche....suns...ar trijaam kaajaam.....
, 2007-12-04 13:07, pirms 16 gadiem
nekas gan buuus labi
, 2007-12-04 16:14, pirms 16 gadiem
nekas tur nebūs labi, laiks mainīt klubu
Madrides "Estudiantes" un Seviljas "Real Betis" spēles sākums. Foto: Movistar Estudiantes

Leimanim 5/6 trejačos un 21 punkta spēle pret Bērzu ceturtdaļfinālā Spānijā

Spānijas otrajā spēcīgākajā basketbola līgā jeb LEB "Oro" ceturtdaļfinālu pārliecinoši turpina Madrides "Estudiantes", savā laukumā ar 98:73 pārspējot divu pieredzējušo latviešu spēlētāju pārstāvēto Seviljas "Real Betis".
Artūrs Strautiņš. Foto: Derthona Basket
2

Strautiņa komanda ceturtdaļfinālā pret Banki "Virtus" panāk piekto kauju

Itālijas A sērijas ceturtdaļfināla sērijā no 0-2 atspēlējusies Artūra Strautiņa pārstāvētā Tortonas "Derthona", arī otrajā cīņā savā laukumā pārspējot (82:75) Lukas Banki trenēto Boloņas "Virtus".
Artūrs Žagars spēlē pret Klaipēdas "Neptūnas". Foto: Matas Baranauskas

Kuruciem uzvara Spānijas ceturtdaļfinālā, Zoriks izstājas, Žagars tiek pusfinālā

Spānijas ACB līgas ceturtdaļfinālā pusi no nepieciešamā tikšanai pusfinālā paveikusi brāļu Kurucu pārstāvētā "Mursijas Katoļu universitātes" (UCAM) komanda, izbraukumā ar 96:86 pārspējot Valensijas vienību.