Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūms: "Kritiskajos brīžos spējām saņemties"

Jānis Celmiņš

Blūms: "Kritiskajos brīžos spējām saņemties"
Jānis Blūms
Foto: www.eurocupbasketball.com

"Brīdī, kad viņi (''Zadar'' basketbolisti) tuvojās, mēs spējām pielikt apgriezienus un uzvarējām," pēc panākuma ULEB Eirokausa izcīņas ''Final Eight'' ceturtdaļfināla spēlē pār ''Zadar'' TV kanālam "Eurosport 2" atzina latviešu basketbolists Jānis Blūms, kurš ''Bilbao Basket'' labā šajā mačā guva 21 punktu.

Šovakar ULEB Eirokausa izcīņas ''Final Eight'' ceturtdaļfināla spēlē Jāņa Blūma pārstāvētā komanda ''Bilbao Basket'' pārspēja horvātu ''Zadar'' ar 76:67.

Pēc spēles komentāru TV kanālam "Eurosport 2" sniedza Jānis Blūms: "Šis ir komandas pirmais gads Eirokausos un jau līdz šim ar sasniegto varam būt apmierināti. Neslēpšu, mēs gribam uzvarēt un vest mājās kausu. Brīdī, kad viņi (''Zadar'' basketbolisti) tuvojās, mēs spējām pielikt apgriezienus un uzvarējām pelnīti. Arī mūsu līdzjutēji šodien bija vienkārši lieliski."

Vaicāts par izredzēm pusfināla spēlē pret Maskavas Apgabala ''Khimki'' latviešu basketbolists izklausījās optimistisks. "Viņiem ir daudz labu spēlētāju un laba komanda, bet mēs neapšaubāmi cīnīsimies par uzvaru. Uzskatu, ka uzvarēs komanda, kura spēs labāk noskaņoties konkrētajai spēlei un būs gatavi cīņai ne tikai fiziski, bet arī psiholoģiski," atbildēja Blūms.

Jānis Blūms laukumā pavadīja 19 minūtes un vienu sekundi, kuras laikā guva 21 punktu (2p. 4/7, 3p. 3/4, s.m. 4/4), būdams rezultatīvākais savā komandā, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu pretinieku piespēli, izpelnījās divas personiskās piezīmes, kā arī izprovocēja trīs piezīmes pretiniekiem. Jāatzīmē, ka šī bija Blūma rezultatīvāka spēle šajā sezonā.

  +2 [+] [-]

, 2009-04-04 00:30, pirms 15 gadiem
Janka celj latvijas vardu eiropa.

     [+] [-]

, 2009-04-04 00:33, pirms 15 gadiem
bet pret Khimki bus gruti....

     [+] [-]

, 2009-04-04 00:45, pirms 15 gadiem
NOPIETNI JAU ZB TĀ BETWAY REKLĀMA, TAK NOVĀCIET VIŅU VIENREIZ, PAT BILDI NEVAR NORMĀLI APSKATĪTIES!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-04 01:08, pirms 15 gadiem
vienkārši apsveicu!