Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Eglītim rezultatīvākā spēle

Eglītim rezultatīvākā spēle
Edgars Eglītis

Aizvadītajā naktī NCAA II divīzijas spēlē Edgars Eglītis guvis 14 punktus, kas ir labākais rādītājs latvietim līdz šim, palīdzot Floridas "Panthers" ar rezultātu 95:58 apspēlēt Floridas "Christian College" basketbolistus.

Šoreiz gan Edgars nedevās savas komandas sākumpieciniekā, taču tas netraucēja latviešu uzbrucējam kļūt par komandas trešo rezultatīvāko spēlētāju. Kopumā Eglītis laukumā pavadīja 18 minūtes, metot ar simtprocentīgu precizitāti, guva 14 punktus (2p. 3/3, 3p. 2/2, s.m. 2/2), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas (viena no tām uzbrukumā), atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu pretinieku metienu, reizi kļūdījās un saņēma vienu personisko piezīmi.

Šī bija "Florida Tech" sestā uzvara sešās spēlēs, bet nākamo cīņu Eglītim un Ko jāaizvada naktī uz 7. decembri pret "Lynn University" vienību. Tad nedēļa brīvs, kam sekos pirmās izbraukumu spēles šosezon.


, 2008-12-03 14:14, pirms 16 gadiem
interesanti..cik speeciiga taa 2.diviizija ir?
, 2008-12-03 14:15, pirms 16 gadiem
Nez, manuprāt, viņš nebija tik slikts, lai paliktu tepat Latvijā un uzspēlētu kādu gadu vai divus Valmierā, Liepājā (nu, tāda līmeņa klubos), pēc tam jau tālāk skatītos, kas un kā. Nu jā, bet tā jau viņa paša izvēle spēlēt NCAA II, varbūt tiešām mācīties grib
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-03 14:28, pirms 16 gadiem
Apbrinojama precizitate!
, 2008-12-03 14:39, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Reali njemot,pilnigi bezcerigs gadijums,feisa rakstits,ka no vina sanakt nevar vairak pa Latvijas amatieru ligu!Tad jau varetu uzskaitit jebkuru studentu,shamais nav ne pa mata tiesu ne ar ko labaks!
bet taa pavisam reaali skatoties bezceriigs gadiijums esi tu:
1kaart tu kritizee citus pamatojotie stikai uz savu viedokli
2kaart nezini kaads liimenis ir NCAA2 (pienjemu ka lbl liimenii)
3kaart izskataas ka pats esi beerniibaa nedaudz paarveerteets tieshi intelektuaalajaa zinjaa
, 2008-12-03 14:49, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Reali njemot,pilnigi bezcerigs gadijums,feisa rakstits,ka no vina sanakt nevar vairak pa Latvijas amatieru ligu!Tad jau varetu uzskaitit jebkuru studentu,shamais nav ne pa mata tiesu ne ar ko labaks!
bet tev feisā rakstīts ''13gadīgs klauns, kuru pazemo skolā, tāpēc jāsēž netā un jātēlo gudrīti''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-03 15:23, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Atshkiriba no Britu ligas,pa sho ligu tiesham nezinu neko,bet paskatoties uz chali vien,ir redzams uzraksts - Ljaksa 2,vai Kalve2!!!Tipisks lidzenieks,kaa jau vairums letinju shaja sporta veida!
ja par Ivanovski tu izliecies, ka zini viņu utt, tad par Eglīti tu nemaz neizliecies, ka zini, kas viņš tāds ir, bet runā kkādu bullšitu tik un tā nožēlojami
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-03 16:36, pirms 16 gadiem
Jus slimi? LBL??? Varbūt otrā divīzija, bet nu nejau pirmā! Gribat teikt, ka kaut kādas NCAA II komanda spētu uzvarēt liepāju, VEF, Valmieru, par Ventspili, ASK un Baronu nerunājot! Smieklīgi!!!
, 2008-12-03 16:52, pirms 16 gadiem
Nu vispār gribētu atgādināt ka pirms pāris gadiem, kad Liepāja bija tūrē pa ASV tad no NCAA II šie atrāvās diez gan konkrēti savukārt NCAA III bija aptuveni Liepājas līmenis. Atgādināšu ka tas pats Štālbergs arī manuprāt spēlēja iekš NCAA II un nekādā pārākā zvaigzne nebija. Protams ka iekš NCAA II ir ari komandas kuras patreizējā Liepāja un valmiera sagrautu vienosvārtos bet nu labākās komandas manuprāt tomēr ir spēkos līdzvērtīgas ar Latvijas vidusmēru, ja ne pat spēcīgākas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-03 18:07, pirms 16 gadiem
njā, precizitāte čalim laba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-03 18:52, pirms 16 gadiem
Demar gruuti iedomaaties, kaa koledznieki speetu uzvareet cska, barselonu vai kaadu griekju, vai itaalju grandu. Iespeejams vienu, divas reizes no desmit tas izdotos. Par paarejo piekriitu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-12-03 19:57, pirms 16 gadiem
Nu tas, ka NCAA finaalus skataas vairaak cilveeku, veel neko nenoziimee. Eiropas klubi izspeeleetu norm kombenes, kuraam vinji pat lidzi nespeetu izsekot vai arii iespeeleetu uz uusinju, kur pieredzeejis centrs vnk izgjeerbtu sedzeeju. Aizsardziibu vispaar uzliktu taadu, ka vinjiem pat pie norm metiena buutu gruuti tikt. NCCA katraa komandaa ir kaada viena, divas toposhaas zvaigznes, atliktu vinjas nosegt un viss. Varbuut francuzhus vai poljus , kuri speelee eiroliigaa vinji speetu vinneet, bet par grandiem tu krietni paarshaavi paar striipu.
Roberts Blumbergs. Foto: Aris
7

Grieķijā sezonu aizvadījušais Blumbergs karjeru turpinās Turcijas metropolē Stambulā

Turcijas basketbola klubs Stambulas "Galatasaray" pavēstījis par līguma parakstīšanu uz vienu sezonu ar 26 gadus veco un 208 centimetrus garo latviešu spēka uzbrucēju Robertu Blumbergu.
Rolands Šmits. Foto: FIBA
34

Turcijas grands "Efes" izpērk Šmitu no "Žalgira"

Stambulas basketbola klubs "Anadolu Efes" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz divām sezonām ar Latvijas izlases spēka uzbrucēju Rolandu Šmitu, kuram šomēnes apritēs 29 gadi. Valmierieša līdzšinējais klubs Kauņas "Žalgiris" uzsvēra, ka saņems solīdu izpirkumu, konkrētu summu gan nesaucot.
Milānas "Olimpia" līderis Nikola Mirotičs ar bumbu. Foto: Olimpia Milano
6

Mirotičs dominē, Milāna trešo gadu pēc kārtas finālā sakauj Boloņu, Lomažs malā

Itālijas A sērijas sacensībās trešo sezonu pēc kārtas un 31. reizi kopumā triumfējusi Milānas "Olimpia", šovakar savā laukumā ar 85:73 pārspējot Lukas Banki trenēto pamatturnīra uzvarētāju Boloņas "Virtus".