Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Artūrs Strautiņš izmanto opciju neturpināt līgumu ar ''Reggio Emilia''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Artūrs Strautiņš izmanto opciju neturpināt līgumu ar ''Reggio Emilia''
Artūrs Strautiņš. Foto: Lega Basket Serie A

Itālijas augstākās līgas basketbola klubs ''Reggio Emilia'' informējis, ka latvietis Artūrs Strautiņš izmantojis iespēju sezonu pirms līguma beigām to priekšlaicīgi pārtraukt. Tas nozīmē, ka pēc divām pavadītajām sezonām klubā spēlētājs starpsezonā būs jauna kluba meklējumos.

Itālijas augstākās līgas basketbola komanda ''Reggio Emilia'' paziņojusi, ka tās rindās vairs nespēlēs latvietis Artūrs Strautiņš, kurš izmantojis līgumā esošo opciju to neturpināt. Ja Strautiņš būtu lēmis citādi, tad nospēlētu arī nākamo sezonu vienībā.

Strautiņš klubā pavadīja pēdējās divas sezonas. Pirms 2022./2023. gada viņš iedzīvojās savainojumā Latvijas izlases rindās un augstākās līgas čempionātā nospēlēja 23 mačus, kuros vidēji guva sešus punktus un izcīnīja 3.4 atlēkušās bumbas. Klubs startēja arī FIBA Čempionu līgā, un Strautiņš četrās cīņās tika pie 5.8 punktiem un 3.3 atlēkušajām bumbām.

Tieši ''Reggio Emilia'' sistēmā Strautiņš, pārceļoties no Latvijas, sāka savu karjeru Itālijā. Vēlāk viņš pārstāvējis arī tādas komandas kā ''Capo d'Orlando'', ''Agribertocchi'', ''Trieste'', ''Apu Old Wild West'' un ''Varese''. Tieši ''Varese'' sastāvā viņš līdz šim aizvadījis statistiski produktīvāko sezonu Itālijā - 2020./2021. gada sezonā viņš iekrāja 10.7 punktus un 6.2 atlēkušās bumbas.

Artūrs Strautiņš izvēlēts kā viens no 24 kandidātiem dalībai Pasaules kausa finālturnīrā, kurā Latvijas basketbola izlase spēlēs pirmo reizi. Tas paredzēts no 25. augusta līdz 10. septembrim, Latvijai grupas mačus pret Libānu, Franciju un Kanādu aizvadot Indonēzijas pilsētā Džakartā .

Izmantotie resursi:
https://www.pallacanestroreggiana.i...

     [+] [-]

, 2023-07-05 12:57, pirms 11 mēnešiem
Īsti nevelk A sēriju, diez vai kaut ko īpaši labāku atradīs. Lai veicas!

     [+] [-]

, 2023-07-07 18:12, pirms 11 mēnešiem
Basis09 rakstīja: Īsti nevelk A sēriju, diez vai kaut ko īpaši labāku atradīs. Lai veicas!
Kā nevelk??? Bija viens no labākajiem komandā.