Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Triumf" devušies uz Horvātiju

"Triumf" devušies uz Horvātiju
"Triumf" aizsargs Mairs Četmens
Foto: bctriumph.ru

Kristapa Valtera pārstāvētais Ļubercu "Triumf" devies uz Horvātiju, kur divu nedēļu periodu bez spēlēm izmantos, lai patrenētos un sagatavotos "play-off" spēlēm. Valtera atgriešanās gaidāma ne ātrāk kā pēc divām nedēļām.

Ceturtdien no rīta no Maskavas uz Horvātiju izlidoja basketbola klubs Ļubercu "Triumf", kas tur aizvadīs treniņnometni līdz 12. aprīlim. Mērķis šai nometnei ir "atsvaidzināties" un labāk sagatavoties izšķirošajām Krievijas čempionāta spēlēm, lai varētu parādīt pēc iespējas labāku sniegumu. Uz Horvātiju gan nav devies latviešu saspēles vadītājs Kristaps Valters, kurš vēl ārstē ceļgala savainojumu.

Kluba mājaslapā lasāma intervija ar "Triumf" galveno treneri Staņislavu Jerjominu, kurš pastāstījis par jaunāko komandā, to skaitā arī atklājis jaunāko par Valtera veselības stāvokli. "Pēdējā laikā ar mums nav trenējies aizsargs Terels Laidejs, kuram ir paaugstināta temperatūra, bet viņš ir devies mums līdzi uz Horvātiju un nometnes trešajā dienā varētu jau trenēties ar visiem. Savukārt runājot par savainoto Kristapu Valteru, varu teikt, ka viss būs atkarīgs no rezultātiem, kuri būs zināmi pēc kārtīgas traumas izpētes. Pagaidām izskatās, ka Kristaps nepalīdzēs mums kā minimums divas nedēļas."

Treneris arī pastāstīja, ka no "Triumf 2" paņemts aizsargs Dmitrijs Zagnoiko, kurš trenējas ar pirmo komandu un sevi ir labi parādījis. Viņš arī ir devies uz Horvātiju. "Triumf" nākamā spēle būs tikai 15. aprīlī, tāpēc klubs nolēmis doties uz šo treniņnometni Horvātijā.

Izmantotie resursi:
bctriumph.ru

     [+] [-]

, 2008-04-03 21:44, pirms 17 gadiem
Un kur ir REHAB?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja