Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Aizsargi aizmirsa par Kambalu"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Bagatskis: "Aizsargi aizmirsa par Kambalu"
Ainars Bagatskis
Foto: basket-enisey.ru

Pēc vakar izcīnītās uzvaras FIBA Izaicinājuma kausa ''Top 16'' turnīrā (89:77 pret beļģu ''Antwerp Giants'') Krasnojarskas ''Enisey'' galvenais treneris Ainars Bagatskis bija neapmierināts ar saviem aizsargiem, norādot, ka viņi spēlējuši pārāk individuāli.

Krasnojarskas ‘’Enisey’’ galvenais treneris Ainars Bagatskis: ‘’Ir ļoti sarežģīti spēlēt pret tādām komandām kā ‘’Antwerp Giants’’, jo ikvienam no pieciem spēlētājiem ir tiesības mest jebkurā brīdī. Pretinieku spēlētāji nedomā, vai metiens būs precīzs, viņi vienkārši spēlē ļoti atbrīvoti.’’

‘’Pirmās divas ceturtdaļas aizvadījām ļoti labi. Pateicoties Komarovskim, mums piemita liela agresivitāte gan cīņā zem groziem, gan caurgājienos. Tomēr tas atņem daudz spēka, un otrajā puslaikā Andrejam tā sāka pietrūkt. Mača izskaņā vajadzēja lielāku akcentu likt uz garajiem spēlētājiem. Diemžēl mūsu saspēles vadītāji aizmirsa, ka mūsu komandā spēlē Kambala. Mūsu arējā līnija nolēma spēlēt uz statistiku, viņiem metieni neiekrita, un pretiniekiem izdevās pietuvoties,’’ neapmierināts ar savu aizsargu sniegumu bija latviešu stratēģis.

‘’Spēles izskaņā bija jāuzvar mierīgāk, jo mēs tomēr ilgi bijām priekšā un kontrolējām visu spēli. Ja godīgi – mums dažbrīd pietrūkst vēsas galvas, tāpēc pie tā vēl jāpiestrādā,’’ tā Bagatskis.

Izmantotie resursi:
basket-enisey.ru

  -3 [+] [-]

, 2010-03-03 18:53, pirms 15 gadiem
Nu jā, kurš ta var neredzēt Kambalu Vajag tak LV spēlētāju ar pavilkt! Ja nopietni cik labi spelē Enysei šosezon, ja kas zin apgaismo mani?