Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Pēc protokola vajadzēja uzvarēt ''Donetsk''''

Bagatskis: "Pēc protokola vajadzēja uzvarēt ''Donetsk''''
Ainars Bagatskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jau ziņojām, ka vakar nedaudz pārsteidzošu uzvaras FIBA Izaicinājuma kausa apakšgrupu turnīrā izcīnīja Ainara Bagatska trenētā Krasnojarskas ''Enisey'', kas, pateicoties Kaspara Kambalas gūtajiem 20 punktiem, viesos spēja uzvarēt Ramūna Butauta trenēto ''Donetsk'' vienību - 90:80.

''Mums šodien (vakar - aut.) pretim stājās nopietna un pieredzējusi komanda,'' iesāk Ainars Bagatskis. ''Praktiski visi ''Donetsk'' basketbolisti agrāk spēlēja spēcīgās līgās, kur spēja sakrāt labu individuālo statistiku. Mēs savā optimālajā sastāvā esam aizvadījuši tikai pāris treniņus. Arī ceļš uz Doņecku mums ieilga. Spēles vietā ieradāmies 23:00, bet jau piecos no rīta bija jāceļas. Prieks par saviem spēlētājiem, ka viņi spēja saņemties. Pats galvenais, ka spēles sākumā nebija stulbu un bērnišķīgu kļūdu, bet beigās mēs spējām spēlēt pacietīgi. Ja mēs skatāmies protokolā, tad uzvarēt vajadzēja pretiniekam, kurš mazāk kļūdījās. Prieks, ka izdevās uzvarēt vienu no labākajām Ukrainas komandām.''

''Apsveicu pretinieku ar uzvaru,'' iesāk ''Donetsk'' treneris Ramūns Butauts. ''Grūti runāt pēc zaudējuma savā laukumā, savu skatītāju priekšā. Aizvadījām ļoti sliktu spēli. Jau no paša sākuma pretinieks bija agresīvāks, ātrāks, bet mēs zaudējām visas divcīņas viens pret vienu, un mūsu spēlētājiem pietrūka pārliecības. Ņemot vērā šos iemeslus, spēles plāns izjuka. Tikai pēdējā ceturtdaļā mēs uzlabojām spēli un varējām izlīdzināt rezultātu, taču beigās pāris kļūdas un spēle zaudēta. Izskatās, ka komanda ir nokļuvusi bedrē, tāpēc mums ir jāapsēžas un jāizrunā šie iemesli, jo ir nepatīkami tā zaudēt. Taču šis ir turnīra sākums un izšķirošās spēles mums vēl ir tikai priekšā.''

Izmantotie resursi:
bc.donetsk.ua

  +4 [+] [-]

, 2009-12-02 09:59, pirms 15 gadiem
Apsveicu Bagiju. Doņeckas spēku Rīgā redzējām, tā ka paveiktais ir stipri nopietni.

  +2 [+] [-]

, 2009-12-02 09:59, pirms 15 gadiem
apsveicu ,tā tik turpināt un tad jau LV vecākā trenera vieta ar sāks spīdēt ar vien nopietnāk .
ja protams o.kehris atkal nesāks spēlēt savas aizkulišu spēlītes....-((((

  +3 [+] [-]

, 2009-12-02 10:12, pirms 15 gadiem
brunoje rakstīja: Apsveicu Bagiju. Doņeckas spēku Rīgā redzējām, tā ka paveiktais ir stipri nopietni.
Vai tomēr tas bija VEF vājums???

     [+] [-]

, 2009-12-02 10:39, pirms 15 gadiem
malcis Bagijs...bet visu laiku nepamet doma, kad Bagijs tads viduvejs treneris..kautkas trukst vinjam...macas, kursi, labi runa, stats...bet kautka nav..

  +1 [+] [-]

, 2009-12-02 10:53, pirms 15 gadiem
basiiiccc rakstīja: malcis Bagijs...bet visu laiku nepamet doma, kad Bagijs tads viduvejs treneris..kautkas trukst vinjam...macas, kursi, labi runa, stats...bet kautka nav..
un cik tad daudz mums kaut vai to pašu "viduvējo" treneru ir?
Katrā ziņā pēc kluba spēka un ligas, kurā tas spēlē, Bagijs šobrīd no vīriešu basketa treneriem ir liekams pirmajā vietā no LV treneriem..

  -1 [+] [-]

, 2009-12-02 11:37, pirms 15 gadiem
basiiiccc rakstīja: malcis Bagijs...bet visu laiku nepamet doma, kad Bagijs tads viduvejs treneris..kautkas trukst vinjam...macas, kursi, labi runa, stats...bet kautka nav..
Pieredze. Un to var iegūt tikai ar laiku !

     [+] [-]

, 2009-12-02 13:33, pirms 15 gadiem
Kaa saka: nespelee uz papiira spelee uz laukuma!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja