Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Lomažam 17 punkti uzvarā pār Miglinieka trenēto "Budivelnyk"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Lomažam 17 punkti uzvarā pār Miglinieka trenēto "Budivelnyk"
Igors un Raimonds Miglinieki 2021. gada 1. septembrī Antālijā. Foto: Gloria Cup

Rihards Lomažs trešdien, 1. septembrī, guva 17 punktus, bet latvieša pārstāvētā "Denizli Basket" komanda "Gloria Cup" pirmajā spēlē Antālijā uzvarēja Igora Miglinieka trenēto Kijevas "Budivelnyk" ar 80:79.

Pirmais no diviem “Gloria Cup” turnīriem risinās 1.-5. septembrī. Neskaitot “Budivelnyk”, tajā piedalās arī trīs Turcijas virslīgas komandas – “Bursaspor”, “Bahcesehir Koleji” un “Yukatel Merkezefendi Denizli Basket”. Ziņas par turnīru ir ļoti skopas – oficiālajā mājas lapā publicēts kalendārs, “pliki” rezultāti un dažas fotogrāfijas.

“Denizli Basket” ārzemnieku kvartets sameta 61 no 80 komandas punktiem. Neits Sestina izcēlās ar 21 punktu, Rihards Lomažs sameta 17, bet Džeremijs Holovels un Ādams Smits pievienoja attiecīgi 12 un 11 punktus. Hakana Japara rēķinā deviņi punkti.

Piektdien “Denizli Basket” spēlēs pret “Bahcesehir”, savukārt “Budivelnyk” mērosies spēkiem ar “Bursaspor”. Svētdien “Denizli” gaida duelis pret “Bursaspor”, kamēr Kijevas klubs eksaminēs “Bahcesehir” vienību.

Nākamajā “Gloria Cup” turnīrā, kas notiks 8.-12. septembrī, būs stiprāks dalībnieku sastāvs. Jāņa Strēlnieka pārstāvētais Kauņas “Žalgiris” sacentīsies pret Eirolīgas čempioni “Anadolu Efes”, Krasnodaras “Lokomotiv Kubaņ” un Bursas klubu.