Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bertāna "Partizan" plāno izpārdošanu un nespēlēs Eiropas kausā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bertāna "Partizan" plāno izpārdošanu un nespēlēs Eiropas kausā
"Partizan" prezidents Predrags Daņilovičs
Foto: Sportski Žurnal

"Mums iekrājušies parādi spēlētājiem un cilvēkiem, kuri strādā "Partizan" sistēmā. Ļoti ceru, ka līdz sezonas beigām spēsim lielāko daļu no tiem atmaksāt. Manuprāt, tā ir vienīgā iespēja reabilitēt klubu un sākt jaunu ciklu," Dāvja Bertāna pārstāvētajam Belgradas klubam nekvalificējoties Eirolīgai, "Partizan" prezidents Predrags Daņilovičs norāda, ka tuvojas pārmaiņu laiks un komandas labāko spēlētāju pārdošana.

Pirms nedēļas “Partizan” savās mājās nespēja iekļūt Adrijas līgas finālā, pēdējā minūtē atzīstot Zagrebas “Cedevita” pārākumu ar rezultātu 79:81. Otrs Belgradas klubs “Crvena zvezda” zaudēja Zagrebas “Cibonai” – 70:75, tādējādi abas mājinieku komandas palika bez ceļazīmēm uz Eirolīgu.

Tas nozīmē, ka “Partizan” palicis bez nozīmīga ienākumu avota un 2015. gada sezonā nespēlēs Eirokausos. Klubam tas ir sāpīgs trieciens, jo “melni-baltie” ULEB Eirolīgā spēlēja trīspadsmit gadus pēc kārtas (2001-2014).

“Pēc 14 gadu darba pienācis laiks mainīt lietas un sākt no jauna. Vēl ir nedaudz par agru iezīmēt pārmaiņas, taču sezonas beigās mēs tās redzēsim,” šonedēļ teica Daņilovičs. “Jebkurā gadījumā nākamajā sezonā koncentrēsimies startam Adrijas līgā, kurā būs iespējams izcīnīt ceļazīmi uz Eirolīgu. Neatteiksimies no nekā, taču dalība Eiropas kausa izcīņā ir saistīta ar lieliem izdevumiem un neesam situācijā, kur varam atļauties augstas izmaksas.”

Belgradas klubam ir ievērojami nodokļu parādi un neizpildītas saistības pret kluba darbiniekiem. “Lai tiktu vaļā no parādiem, vienīgā izeja ir spēlētāju pārdošana. Iespējams, gadu vai divus neuzvarēsim nevienā turnīrā, taču vēlāk kļūsim konkurētspējīgi. Izskatās biedējoši, jo esam pieradinājuši līdzjutējus pie trofejām. Cita risinājuma kā sākt no jauna nav. Galu galā, pat labāko datoru dažreiz vajag pārstartēt.”

Belgradas “Partizan” galvenais treneris Duško Vujoševičs pēc zaudējuma Adrijas līgas pusfinālā citēja Hamletu: “Cilvēkam jābūt gatavam uz visu”.

Даниловић: Једини спас је продаја играча |...
Предраг Даниловић: Можда годину, две нећемо...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-05-02 18:16, pirms 10 gadiem
sandis44444 rakstīja: "Mums iekrājušies parādi spēlētājiem un cilvēkiem, kuri strādā "Partizan" sistēmā. Ļoti ceru, ka līdz sezonas beigām spēsim lielāko daļu no tiem atmaksāt. Manuprāt, tā ir vienīgā iespēja reabilitēt klubu un sākt jaunu ciklu,"

Nez ko Dairis gribēja Partizan darīt? Tur jau ari naudu nemaksā
Pirmkārt nevajag ticēt visam ko raksta un otrkārt varbūt tāpēc viņa tur nav!

     [+] [-]

, 2014-05-02 18:17, pirms 10 gadiem
kad dāvis vispār taisās uz nba?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-05-02 18:45, pirms 10 gadiem
Ja Partizan patiesam nespeles eirokausos, tad Davim jakrava cemodani.
Spanija, Turcija...

  +3 [+] [-]

, 2014-05-02 18:50, pirms 10 gadiem
It kā žēl Partizan mazliet, bet šis arī nozīmē to, ka Bertāns visticamāk nākamsezon jau spēlēs pie Popoviča ar Dankanu, Pārkeru, Džinobili, un pārējiem NBA laukumos. Tas noteikti priecē!

  +1 [+] [-]

, 2014-05-02 19:37, pirms 10 gadiem
Sir.Paul rakstīja: It kā žēl Partizan mazliet, bet šis arī nozīmē to, ka Bertāns visticamāk nākamsezon jau spēlēs pie Popoviča ar Dankanu, Pārkeru, Džinobili, un pārējiem NBA laukumos. Tas noteikti priecē!
No kurienes jums tāda infa?

  +3 [+] [-]

, 2014-05-02 20:08, pirms 10 gadiem
Onslovs rakstīja: No kurienes jums tāda infa?
Tas nav inside info, tikai loģiski manuprāt. Ja Partizan izpārdod spēlētājus, tad par Dāvi var dabūt smuku naudu, bez tam neredzu Bertānam pilnīgi nekādu motivāciju spēlēt nākamsezon tikai Adrijas līgā. Reāli paši Partizan pasaka, ka labākie, dārgākie spēlētāji nākamsezon būs prom, skaidrs tas attiecas arī Bertānu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-05-02 22:32, pirms 10 gadiem
sandis44444 rakstīja: Nez ko Dairis gribēja Partizan darīt? Tur jau ari naudu nemaksā
Ja tavu aģentu sauc Kalnītis, tad darbu vari dabūt tikai tur, kur nemaksā algu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja