Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Stumbris debitē ar trīs punktiem, Šteinbergs drošā uzvarā iemet septiņus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Stumbris debitē ar trīs punktiem, Šteinbergs drošā uzvarā iemet septiņus
Roberts Stumbris. Foto: Pallacanestro Trieste

Svētdienas vakarā spēles Eiropas basketbola līgās aizvada latvieši. Spānijā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Mārcis Šteinbergs un viņa pārstāvētā "Manresa", kamēr Itālijas augstākās līgas klubā "Trieste" debitēja Roberts Stumbris.

Spānija

"Manresa" savā laukumā ar 80:65 pārspēja "Monbus Obra". Iekrātais pārsvars bija tik drošs, ka pēdējo ceturtdaļu mājinieki varēja atļauties zaudēt ar -16. Māris Šteinbergs laukumā pavadīja 11:42 minūtes un iemeta septiņus punktus (1p – 1/2, 2p – 3/5). Viņa kontā arī divas atlēkušās bumbas un rezultatīva piespēle.

Itālija

"Trieste" saspringtā cīņā ar 80:78 pieveica Boloņas "Virtus". Roberts Stumbris jaunajā komandā debitēja ar 15 minūtēm un trīs punktiem (2p – 0/1, 3p – 1/3), un divām atlēkušajām bumbām. "Trieste" pielika punktu trīs zaudējumu sērijai.

"Reggio Emilia" mājās ar 78:70 pārspēja "Scafati". Artūrs Strautiņš uzvaru kaldināja ar 11 minūtēs gūtiem sešiem punktiem (1p – 3/4, 3p – 1/1) un piecām atlēkušajām bumbām. "Scafati" otro spēli pēc kārtas izlaida Artjoms Butjankovs.

Lietuva

"Jonava" savā laukumā izgāza otro puslaiku un ar 74:85 piekāpās "Wolves". Mārtiņš Laksa laukumā pavadīja 23 ar pusi minūtes, kuru laikā guva deviņus punktus (2p – 0/3, 3p – 3/5). Latvieša kontā arī viena atlēkusī bumba. "Jonava" 12 komandu konkurencē ieņem sesto vietu.

Beļģija-Nīderlande

"Yoast United" atpalicēju grupas spēlē ar 62:92 savā laukumā atzina "Leuven Bears" pārākumu. Francis Lācis laukumā devās starta pieciniekā un 24 minūtēs iemeta četrus punktus (1p – 2/6, 2p – 2/3, 3p – 0/3). Lācim arī četrās atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles. Kopš komandas sadalījušās spēcīgākajā un atpalicēju grupā, "Yoast United" švakajā galā uzvarējusi tikai vienā no piecām spēlēm.