Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Jeromanovs un Vaikulis atrādīsies Ukrainā

Jānis Celmiņš

Jeromanovs un Vaikulis atrādīsies Ukrainā
Raimonds Vaikulis
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Raimonds Vaikulis devies atrādīties Ukrainas basketbola kluba " MBC Nikolaev" treneriem, vēsta kluba oficiālā mājas lapa internetā. Uz šo pašu klubu devies arī Edgars Jeromanovs.

1980. gadā dzimušais Raimonds Vaikulis, kurš pagājušo sezonu aizvadīja "Liepājas Lauvas" komandā ieradies Ukrainā, lai atrādītos "MBC Nikolaev" klubā. Iepriekš Vaikulis spēlēja arī Rīgas un Ventspils klubos, kā arī izmēģinājis spēkus Krievijā un Beļģijā.

Uz Ukrainu devies arī Edgars Jeromanovs. Arī viņš atrādīsies "MBC Nikolaev" klubā, vēsta ziņu aģentūra LETA. Jeromanovs pagājušo sezonu aizvadīja "VEF Rīga" komandā, bet iepriekš spēlēja "Barons" komandā. Starpsezonā medijos parādījās informācija, ka Jeromanovs sezonai gatavojas kopā ar "ASK Rīga" komandu.

"MBC Nikolaev" pagājušajā sezonā Ukrainas čempionātā ieņēma piekto vietu, regulārajā sezonā 28 spēlēs izcīnot 12 uzvaras.

Izmantotie resursi:
mbc.mk.ua
LETA

  +1 [+] [-]

, 2009-09-01 11:04, pirms 15 gadiem
Eksportējam spēlētājus..švaks gan tas eksports mums sanāk, jo nav vietājās ražošanas

  +2 [+] [-]

, 2009-09-01 11:46, pirms 15 gadiem
arī čavars un sirsniņš mūk no valmieras uz ukrainu.

  +1 [+] [-]

, 2009-09-01 11:50, pirms 15 gadiem
Man bišk smiekli nāk Par Zoni ,Baronam nav līgums ar KĀDU no viņa nosauktajaiem basketbolistiem Kravčenko būs liepājā....Jo redz krīze un lauza ar visiem līgumus ,lai vasarā nav alga jāmaksā tagad vēl daudzi uz ukrainām aibrauc kas pie viņa spēlēs..
Spēlējas ar spēlētājiem kā lellēm ,necilvēcīgi pilnīgi neprofesionāli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-09-01 13:15, pirms 15 gadiem
Skars tāds ,ka latvijā spēlēs sporta skola komandas

     [+] [-]

, 2009-09-01 14:17, pirms 15 gadiem
kūdra rakstīja: Man bišk smiekli nāk Par Zoni ,Baronam nav līgums ar KĀDU no viņa nosauktajaiem basketbolistiem Kravčenko būs liepājā....Jo redz krīze un lauza ar visiem līgumus ,lai vasarā nav alga jāmaksā tagad vēl daudzi uz ukrainām aibrauc kas pie viņa spēlēs..
Spēlējas ar spēlētājiem kā lellēm ,necilvēcīgi pilnīgi neprofesionāli
Nu tu nu gan esi stulbs,kā zābaks,ja nezini iemeslus,kāpēc Zonne iedeva brīvlaišanas vēstuli Kravčikam,tad paklusē,ka nesanāk aplauzties.

     [+] [-]

, 2009-09-01 14:18, pirms 15 gadiem
A kas no tā `jeromānova ir jūtās baigais stārs,prasa 4 štukas mēnesī,nav krīzei tā kā par traku?