Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Migliniekam uzvara otrajā pagarinājumā

Migliniekam uzvara otrajā pagarinājumā
Igors Miglinieks
Foto: bc.donetsk.ua

Ukrainas basketbola klubs Doņeckas "BC Donetsk" sestdien vietējā čempionāta spēlē guva uzvaru otrajā pagarinājumā ar 104:101, pārspējot Južnijas "Himik". Tā bija Igora Miglinieka vadītās komanda 12. uzvara šosezon.

Spēles pirmais puslaiks aizritēja līdzīgā cīņā (41:38), bet pēc trešās ceturtdaļas jau 13 punktu pārsvars bija Doņeckai (67:54). Ceturtajā ceturtdaļā Južnijas "Himik" gan pamanījās atspēlēties un panāca pagarinājumu. Pēc pirmā pagarinājuma joprojām bija neizšķirts (92:92), bet otrajā nedaudz pārāki bija Miglinieka vadītie doņeckieši, gūstot uzvaru ar 104:101.

Doņeckas sastāvā rezultatīvākais bija uzbrucējs P.Dž. Takers, kurš guva 21 punktu, 18 pieveinoja Kriss Ouvenss, bet 17 - Demetriusam Aleksanderam. Doņeckai šī bija 12. uzvara aizvadītajās 20 spēlēs, kas viņiem dod trešo vietu turnīra tabulā. Nākamo spēli Doņecka aizvadīs 3. martā, kad tiksies ar "Sumyhimprom" vienību. Igors Miglinieks šovasar būs Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenā trenera asistents.

Izmantotie resursi:
basket.com.ua