Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Valmieriešu alley oop otrajā vietā, nedēļas topā triumfē Topins

Emils Ozerinskis

Valmieriešu alley oop otrajā vietā, nedēļas topā triumfē Topins
Džastins Makkals. Foto: Jānis Lārmanis

Latvijas - Igaunijas basketbola līga publicējusi aizvadītās spēļu nedēļas spilgtāko mirkļu piecinieku. Par daiļāko atzīts "Viimsi" centra Malīka Topina trieciens grozā no augšas pēc igauņu saspēles vadītāja Sīma Posta piespēles. Otro vietu ieguvuši "Valmiera Glass/ViA" basketbolisti.

Par trīs nedēļas skaistākajām mirkļiem atzīti bumbas triecieni grozā no augšas pēc tā saucamā gaisiņa. Ar Latvijas - Igaunijas līgas pagājušās sezonas vicečempioni par uzvaru nedēļas topā konkurēja alley oop sadarbība starp "Valmiera Glass/ViA" spēlētājiem Valteru Vēveri un Džastinu Makkalu, kā arī "VEF Rīga" centra Naizīra Brūksa trieciens pēc Kristera Zorika piespēles.

Labāko pieciniekā iekļuva arī "Latvijas Universitātes" uzbrucējs Rihards Aleksandrovs un debitantes "Keila" līderis Mārcis Vītols. LU uzbrucējam padevās ietriekt bumbu grozā pēc kolēģa nerealizētā metiena, bet saspēles vadītājs izdancināja pretspēlētāju uz trīs punktu metiena līnijas, tiekot pie trīs punktiem ar sodu.