Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Kārlis Helmanis karjeru turpinās Rakveres ''Tarvas''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kārlis Helmanis karjeru turpinās Rakveres ''Tarvas''
Krišs Helmanis (nr.7) karjeru turpinās Rakverē. Foto: basket.lv

Apvienotās Latvijas-Igaunijas līgas komanda Rakveres ''Tarvas'' oficiāli paziņojusi, ka tās rindas pastiprinājis 24 gadus vecais Kārlis Helmanis, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja Ventspilī.

24 gadus vecais Kārlis Helmanis nākamajā sezonā spēlēs apvienotās Latvijas-Igaunijas klubā Rakveres ''Tarvas'', šodien oficiāli paziņojis klubs. Iepriekšējo sezonu Helmanis pavadīja Ventspilī, taču pie spēles laika tika epizodiski. Tāpat karjeras ietvaros spēlētājs bijis Spānijā un Norvēģijā. Desmit spēlēs Ventspils sastāvā apvienotajā līgā 6.8 vidēji pavadītajās minūtēs laukumā Helmanis meta 1.5 punktus un izcīnīja 1.3 atlēkušās bumbas.

''Ļoti priecājos, ka panācu vienošanos ar ''Tarvas''. Paldies par doto iespēju spēlēt Igaunijas čempionātā, kā arī apvienotajā Latvijas-Igaunijas līgā. Mans mērķis ir cīnīties par uzvaru katrā spēlē un no sevis atdot maksimumu,'' oficiālajā paziņojumā citēts Helmanis.

Iepriekšējā sezonā ''Tarvas'' bija viena no vājākajām apvienotās līgas komandām. Ar piecām uzvarām 26 spēlēs regulāro sezonu tā noslēdza priekšpēdējā 13. vietā 14 komandu konkurencē. Zināms, ka nākamajā sezonā līgā spēlēs par divām komandām vairāk.

Pirms diviem gadiem kluba līderis bija Kristaps Gludītis, bet pagājušajā sezonā to pārstāvēja Toms Ķēdis. Iepriekš par tās galveno treneri strādājis arī Juris Umbraško.

Rakveres ''Tarvas'' dibināts 2006. gadā un kluba vēsturē tas izcīnījis vienu reizi Igaunijas kausu (2012. gadā).

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/CgrtPkG...

     [+] [-]

, 2022-08-01 13:25, pirms 2 gadiem
BKV mauks ar studentiem? Jau augusts un neviena ziņa par sastāvu. Kas paliek/aiziet. Ja BKV nav nekādi baigie plāni iet pēc titula ( kā arī izskatās , ņemot vērā to, ka nekādas virzības attiecībā uz sastāva formēšanu nav) , tad nesaprotu, kapēc Helmanis nevarēja palikt? Kas attiecas uz finansēm - Tiešām finanses galīgi nebūtu un gaida, kad varēs pa kapeikām paņemt nevienam nevajadzīgos? Cita izskaidrojuma nav