Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Pirmā pārceltā spēle basketbolā: Covid-19 dēļ nenotiks Kurzemes derbijs kausa izcīņā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pirmā pārceltā spēle basketbolā: Covid-19 dēļ nenotiks Kurzemes derbijs kausa izcīņā
''Liepājas'' komanda. Foto: basket.lv

Kā portālam ''Sportacentrs.com'' apstiprināja Latvijas basketbola līgu direktors Kristaps Janičenoks, tad šodien plānotā Latvijas kausa atbildes spēle starp BK ''Ventspili'' un BK ''Liepāju'' nenotiks, jo vienā no komandām konstatēta saslimšana ar Covid-19. Pagaidām nav zināms, kad to ieplānos.

Šodien bija plānota Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla izšķirošā atbildes spēle starp BK ''Ventspili'' un BK ''Liepāju'', tomēr, kā noskaidroja portāls ''Sportacentrs.com'' Latvijas Basketbola savienībā (LBS), spēle uz nezināmu laiku ir pārcelta, jo vienā no komandām ir konstatēta saslimšana ar Covid-19. Šajā sezonā šī kļuvusi par pirmo pārcelto spēli basketbolā saistībā ar kādas komandas inficēšanos ar Covid-19.

Kā portālam norādīja Latvijas basketbola līgu direktors Kristaps Janičenoks, tad pagaidām nav zināms, kad atbildes spēle starp Kurzemes komandām notiks. ''Ventspils'' komandai janvāra sākumā paredzētas trīs spēles Latvijas-Igaunijas līgas ietvaros līdz 14. janvārim - 4. janvārī savā laukumā pret ''Valmiera Glass/ViA'', 8. janvārī izbraukumā pret Nikolaja Mazura trenēto ''Tartu Ulikool'', bet 14. janvārī savā laukumā pret čempioni ''Kalev/Cramo''. Pie tam, pēdējās spēlēs Ginta Fogela vadītajai komandai nav palīdzējuši vieni no līderiem - Andrejs Šeļakovs un Kristaps Ķilps. Tikmēr liepājniekiem apvienotajā līgā nākamās spēles plānotas 8. janvārī pret Rakveres ''Tarvas'', 12. janvārī pret BK ''Ogri'' un 15. janvārī pret ''Kalev/Cramo''.

Kamēr viens pusfināla pāris vēl līdz galam nav zināms, tikmēr otrā notikusi viena spēle - ''VEF Rīga'' nedēļas sākumā pārliecinoši ar 94:59 apspēlēja ''Latvijas Universitāti''. Otrā pārī ''Ventspils'' un ''Liepājas'' dueļa uzvarētāju gaida BK ''Ogre'', kas divu spēļu summā apspēlēja ''Valmiera Glass/ViA''.

Latvijas kausa izcīņu Latvijas Basketbola savienība (LBS) atjaunoja iepriekšējā sezonā, taču 2020./2021. gadā Covid-19 un to sekojošo valdības ierobežojumu dēļ kausa izspēle tika apturēta un neizspēlēta. Šogad bija plānots, ka Latvijas kauss tiks izspēlēts līdz 2022. gada februārim.

  +1 [+] [-]

, 2021-12-30 16:28, pirms 2 gadiem
Čalis taču izķepurosies?! Jauns, spēcīgs un sportisks, domāju, ka mediķi dod cerību uz pozitīvu iznākumu.

     [+] [-]

, 2021-12-30 18:00, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Čalis taču izķepurosies?! Jauns, spēcīgs un sportisks, domāju, ka mediķi dod cerību uz pozitīvu iznākumu.
Ko tu tur murgo, dramqtizē🤣🤣🤣🤣🤣
No kā viņam jaizkeperojās???
Tā varētu padomāt, ka avārijā cietis un guļ besamanā🤣🤣🤣
Neskaties vairs ziņas, slikti tevi ietekmē.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-30 18:08, pirms 2 gadiem
Veselība pirmajā vietā! Bet no sportiskā viedokļa ir dir*ā, šķiet ka, Ventspils nav gatavi dabūt vēl vienu pērienu no Liepājas.

  +2 [+] [-]

, 2021-12-30 18:44, pirms 2 gadiem
Ingus valmiera rakstīja: Ko tu tur murgo, dramqtizē🤣🤣🤣🤣🤣
No kā viņam jaizkeperojās???
Tā varētu padomāt, ka avārijā cietis un guļ besamanā🤣🤣🤣
Neskaties vairs ziņas, slikti tevi ietekmē.
Omikrons plosās... Cipule taču teica, ka nevienam nav izredžu.

     [+] [-]

, 2021-12-30 19:59, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Omikrons plosās... Cipule taču teica, ka nevienam nav izredžu.
Izskatās, ka idiotisms ir izplosījis tavu galvu.