Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Vilsons "Zemgalē" neatgriezīsies; Kanbergam lauzts pēdas kauls

Andrejs Siliņš

Vilsons "Zemgalē" neatgriezīsies; Kanbergam lauzts pēdas kauls
Skotijs Vilsons
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Līdz šim pirmais Jelgavas basketbola kluba "Zemgale" leģionārs Skots Vilsons komandā vairs neatgriezīsies hroniska potītes savainojuma dēļ, bet aizsargam Kristapam Kanbergam lauzta pēdas kaula dēļ nāksies izlaist aptuveni divus mēnešus.

"Vilsonam ir hronisks potītes savainojums. Viņš 15. decembrī aizbrauca mājās, bet pēc tam paprasīja vēl trīs nedēļas brīvas. Reāli viņš varētu sākt spēlēt kaut kad februāra sākumā, bet nebija pārliecības, vai viņš būtu arī tad gatavs. Nebija gatavs strādāt ar fiziskām slodzēm vecā savainojuma dēļ, kas viņu nepārtraukti mocīja," situāciju skaidroja "Zemgales" galvenais treneris Varis Krūmiņš.

201 centimetru garais amerikāņu basketbolists Latvijas līgā 11 spēlēs caurmērā laukumā pavadīja 30 minūtes un 42 sekundes, bija rezultatīvākais ar 16,1 gūtu punktu un labākais atlēkušo bumbu cīnītājs - 7,2. Baltijas līgas Izaicinājuma kausā Vilsons piedalījās septiņos mačos, spēlēja 30 minūtes, guva 13,9 punktus un izcīnīja septiņas bumbas zem groziem.

Tomēr šī nav vienīgā jelgavnieku liksta. "[Kristapam] Kanbergam ir salauzts ārējais pēdas kauls. Pēc mēneša var sākt kaut ko darīt, bet būsim reāli - laukumā viņš ātrāk kā pēc diviem mēnešiem nebūtu gatavs nākt. Tad jau čempionāts būs beidzies," pastāstīja treneris. Kanbergs, kuram šī ir pirmā sezona Jelgavas klubā, līdz šim vidēji Baltijas līgā guva 11,4 punktus, izcīnīja 4,7 bumbas un atdeva 2,2 rezultatīvas piespēles, bet Latvijā vidēji spēlē 12,3 punktu.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-30 17:10, pirms 13 gadiem
Nu ko, četrāpus jāņem aģenti, kuri arvien biežāk sāk iesmērēt šādu preci.

  +4 [+] [-]

, 2011-01-30 17:24, pirms 13 gadiem
Jelgaivai sākumā ļoti labi gāja bbl izaicinājuma kausā, tagad bez līderiem švaki, jādomā par paildinājumu

  +1 [+] [-]

, 2011-01-30 17:34, pirms 13 gadiem
Pirms jaunā gada bija ļoti pieklājīga komanda, šie divi rada reālu iztrūkumu. Par Vilsonu - liekas, Krūmiņš ņēma viņu ar domu sagaidīt atpakaļ Bambi, tā ka šī maiņa, iespējams, pieskaņota komandas budžetam. Bet Kanberga kāja - traģādija gan komandai, gan pašam sportistam beidzot ieiet normālā LBL apritē. Ja jau Krūmiņš kā spēlētāju zem groza piesauc Brūniņu, - tiešām akūts garo trūkums, un galvenais - arī LV jau nav ko paņemt.
Ja kāds zin - vai jaunatnes laikos nav krustojušies Krūmiņa unŠeļakova ceļi? Kā nekā - dobelnieks, un vefā spēļu prakse nekāda, arī LBL nopietnās spēlēs tāda padziļa rezerve...

  +1 [+] [-]

, 2011-01-30 17:45, pirms 13 gadiem
eh... sudigi Zemgalei ta jau ies!