Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valmieras" basketbolisti viesojas Valmieras SOS Bērnu ciematā

Jānis Celmiņš

"Valmieras" basketbolisti viesojas Valmieras SOS Bērnu ciematā
"Valmieras" basketbolisti kopā ar bērniem
Foto: bkvalmiera.lv

Pirmdien, 28. decembrī, BK "Valmiera" spēlētāji viesojās Valmieras SOS Bērnu ciematā. Basketbolisti bērniem stāstīja par to kā pievērsušies tieši šim sporta veidam, kā arī to, kas ir nepieciešams, lai laukumā gūtu labus rezultātus. Atsaucība no bērnu puses bija liela un uzdoto jautājumu loks plašs.

Bērni uzdeva daudz jautājumus, kas bija saistīti ar vecumu, kad basketbolisti sāka savu karjeru, kā arī interesējās par to, ko spēlētāji dara brīvajā laikā, cik intensīvi trenējas un kādas attiecības veido ar citām komandām. Spēlētāji rādīja dažādus trikus ar bumbu, kā arī dalīja autogrāfus un fotografējās.

Par viesošanos gandarīts bija arī ciemata direktors Vitolds Krieviņš: "Mēs esam bezgala priecīgi, ka kāds mūs atceras īpaši šajā laikā, kad bērniem nav skolas un bērnudārzi. Brīvdienu laiks ir tas laiks, kad mēs labprāt uzņemam ciemiņus. Lai kā arī nebūtu bijis, bet ir pagājuši trīs gadi un jūs esat pirmie basketbolisti, kas pie mums ir atnākuši ciemos. Tas nozīmē, ka draudzība nāk lēnām, bet pakāpeniski un domāju, ka mēs varēsim kopīgi arī turpmāk sadarboties. Pašlaik top draudzības sporta laukums, kurš sastāvēs no trīs elementiem: strītbola, pludmales volejbola un futbola laukumiem. Cerams, ka varēsim draudzības laukumu atvērt kopīgi maijā beigās vai jūnija sākumā. Mēs būsim priecīgi, ja puišiem radīsies interese par basketbolu. Bērni jutās ļoti labi un to var redzēt pēc viņu acīm. Ja ir pozitīvas emocijas, tad viss ir noticis tā, kā vajag!"

BK "Valmiera" spēlētāji pasniedza ciemata bērniem basketbola bumbu ar visas komandas autogrāfiem, kas kalpos kā simbols turpmākajai sadarbībai un topošajam draudzības sporta laukumam. Par dāvaniņām katrai ģimenei parūpējās BK "Valmiera" sadarbības partneris "Sportland".

Informāciju sagatavoja:
Kate Glika
BK "Valmiera" sabiedrisko attiecību speciāliste

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-12-29 12:40, pirms 14 gadiem
prieks.