Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Krūmiņš: "Neļāvām pretiniekiem izvērsties"

Jānis Pārums

Krūmiņš: "Neļāvām pretiniekiem izvērsties"
"Zemgales" galvenais treneris Varis Krūmiņš
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc pārliecinoši uzvarētās spēles Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas turnīrā pret "RNS-D/Līvāni" (99:73), komentāru portālam eSports.lv sniedza Jelgavas "Zemgales" galvenais treneris Varis Krūmiņš.

"Mana komanda uz šo spēli bija ļoti labi sagatavojusies, mēs spēlējām ļoti pārliecinoši. Neskatoties nelieliem kāpumiem vai kritumiem, beigu rezultāts bija visai iespaidīgs," jelgavnieku galvenais treneris Varis Krūmiņš pauda gandarījumu par spēlētāju sniegumu.

Jau pirmajā ceturtdaļā 13 punktus guva Līvānu komandas spēlētājs Māris Baranovskis. Krūmiņš atklāja, ka spēles turpinājumā "Zemgale" neļāva viņam vairs tā izvērsties: "Otrajā un trešajā ceturtdaļā Baraovskis piekusa un viņam bija grūti realizēt tās iespējas, kas tika dotas. Mūsu taktika bija neļaut nevienam brīvi skraidīt pa laukumu pa labi, pa kresi un neitralizēt pretinieku līderus, kas arī izdevās. Izdarījām visu, kā plānots. Pirmajā ceturtdaļā tas neizdevās, bet nākamajās trijās – izdevās."

"Godīgi sakot tik pārliecinoša uzvara bija pārsteigums pat man. Nedomāju, ka mums būs tik viegli un, ka uzvarēsim ar tik lielu pārsvaru. Bergmanim šī bija pirmā spēle, kad viņš parādīja to sniegumu, kuru mēs no viņa gaidām. Arī pārējie spēlētāji bija ļoti saņēmušies. Izņemot pirmo ceturtdaļu, ļoti labi nospēlējām aizsardzībā. Mēs parādījām to basketbolu, uz kādu esam spējīgi," piebilda "Zemgales" treneris.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-02-29 23:57, pirms 16 gadiem
man ar tā liekas

  +1 [+] [-]

, 2008-03-01 01:30, pirms 16 gadiem
Stulbā Valmiera ka atlaida Krūmiņu ļoti labs speciālists kurš no latviešu pueikām spēj izveidot kārtīgu komandu. Bet bagija talantu es neapstrīdu bet vajadzētu tomēr viņam kkur gūt to pieredzi un rūdījumu!

  -2 [+] [-]

, 2008-03-01 01:47, pirms 16 gadiem
kaa pilkevics debiteja?

  +2 [+] [-]

, 2008-03-01 09:07, pirms 16 gadiem
ArtyLive, ļoti loģiski tavs teikums izklausās - ar diviem "bet"
Slēpts komentārs: dunks