Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Prometey'' atgriežas Klavels, Dīdžejs Kenedijs un Lukašovs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Prometey'' atgriežas Klavels, Dīdžejs Kenedijs un Lukašovs
Džians Klavels ar bumbu. Foto: Prometey BC

Ukrainas klubs ''Prometey'', kas otro sezonu bāzējas Rīgā, paziņojis, ka tās rindās atgriezušies pagājušās sezonas vieni no vadošajiem basketbolistiem - Džians Klavels, Dīdžejs Kenedijs un Deniss Lukašovs.

Ukraiņu klubs ''Prometey'' paziņojis par trīs basketbolistu atgriešanos vienībā - tajā atkal spēlēs Džians Klavels, Dīdžejs Kenedijs un Deniss Lukašovs. Visi trīs pārstāvēja klubu arī iepriekšējā sezonā, taču tās izskaņā iedzīvojās savainojumos. Kenedijs ceļgala, bet Lukašovs Ahillejas cīpslas plīsuma dēļ sezonas noslēdza priekšlaicīgi, kamēr Klavels nospēlēja sezonu līdz beigām, kļūstot par apvienotās Latvijas - Igaunijas līgas vērtīgāko spēlētāju.

Kā norādīts paziņojumā, tad Klavels ar Lukašovu jau aizvada treniņus kopā ar komandu un viņu debija iespējama jau tuvākajos mačos. Savukārt Kenedijs Rīgā ieradies svētdien un viņa došanās laukumā netiekot gaidīta ātrāk kā pēc desmit līdz 14 dienām. Jaunās sezonas sākumā ''Prometey'', kas tās ievadā nerādīja pārliecinošāko sniegumu, veikusi vairākas izmaiņas savās rindās.

ULEB Eirokausā ''Prometey'' ar četrām uzvarām astoņās spēlēs šobrīd ieņem sesto vietu, bet Latvijas - Igaunijas līgā ar astoņām uzvarām deviņās spēlēs ir līdere. Eiropas klubu turnīrā nākamo maču klubs aizvadīs trešdien, kad izbraukumā cīnīsies pret Badalonas ''Joventut''.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/prometeybc

     [+] [-]

, 2023-11-28 19:08, pirms 7 mēnešiem
Sanāk, ka šie trīs musketieri šogad nekur nespēlēja?

     [+] [-]

, 2023-11-28 21:08, pirms 7 mēnešiem
asinsdesa rakstīja: Sanāk, ka šie trīs musketieri šogad nekur nespēlēja?
nē. ārstēja traumas.