Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Sniegums aizsardzībā ir tāls no vēlamā"

Jānis Celmiņš

Melderis: "Sniegums aizsardzībā ir tāls no vēlamā"
BK "Valmiera" galvenais treneris Gatis Melderis
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

"Daudz jāstrādā pie disciplinētas aizsardzības, jo tas pagaidām ir tālu no vēlamā," pēc aizvadītā basketbola pārbaudes turnīra Jelgavā atzinis "Valmieras" kluba galvenais treneris Gatis Melderis.

Jau ziņojām, ka Jelgavas domes kausa pēdējā spēlē ''Valmiera'' ar 79:73 pārspēja ''Zemgali'' un izcīnīja otro vietu turnīrā.

Pēc turnīra savu viedokli par aizvadīto turnīru paudis "Valmieras" galvenais treneris Gatis Melderis "Kopumā turnīru vērtēju kā vērtīgu sagatavošanās posmu pirms regulārās sezonas sākuma. Spēles aizvadījām astoņu spēlētāju sastāvā, kas prasīja lielu fizisko atdevi no katra spēlētāja, kā arī ļāva katram parādīt savu pašreizējo meistarību sarežģītos apstākļos. Iezīmējās arī spēlētāju raksturi un attieksme laukumā, kas ir nozīmīgs faktors sabalansētas komandas izveidē. Joprojām daudz jāstrādā pie disciplinētas aizsardzības, jo sniegums aizsardzībā pagaidām ir tālu no vēlamā. Uzskatu, ka spēles kvalitāte jau uzlabojas un turpinās uzlaboties ar katru spēli, ņemot vērā, ka pilnā sastāvā esam aizvadījuši tikai nepilnas divas nedēļas."

Pirmo spēli Baltijas Basketbola līgā (BBL) "Valmiera" aizvadīs jau šo trešdien, 30. septembrī, kad izbraukumā tiksies ar Igaunijas "Kalev/Cramo", savukārt pirmā mājas spēle BBL līgā paredzēta šo piektdien, 2. oktobrī, pret Lietuvas "Žalgiris".

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

  +4 [+] [-]

, 2009-09-28 10:52, pirms 15 gadiem
nu veči turās, netaisat pazoru BBL

  +5 [+] [-]

, 2009-09-28 11:01, pirms 15 gadiem
Valmieras rezultāti, manuprāt, šosezon stipri vien būs atkarīgi no komandas iekšējā mikroklimata. Ja spēlēs ļoti saliedēti kā viena komanda, tad kaut kādu līmeni izdosies noturēt, jo meistarības un resursu cik ir, tik ir, komandas trenerim tai skaitā.

Veiksmi!

     [+] [-]

, 2009-09-28 12:03, pirms 15 gadiem
melderim pasam tak jaspele!!!Interesanti kapec vins nespele?

  +2 [+] [-]

, 2009-09-28 12:10, pirms 15 gadiem
Garaisss rakstīja: melderim pasam tak jaspele!!!Interesanti kapec vins nespele?
Cik dzirdēts, veselības problēmas.

     [+] [-]

, 2009-09-28 12:26, pirms 15 gadiem
Garaisss rakstīja: melderim pasam tak jaspele!!!Interesanti kapec vins nespele?
Ja viņš mēģinās spēlēt ar pilnu slodzi , tad ir ļoti liela iespēja pievienoties tai komandai kas spēlē viņsaulē Cekulam , Jumiķim ...

Man cita lieta uztrauc , kas spēlēs ??????
Andžejevskim , Ziediņam traumas , Mednis , Mizis atbrīvoti no kamandas .
Vajadzētu vēl kādu spēlētāju !!!!

     [+] [-]

, 2009-09-28 13:13, pirms 15 gadiem
Melderis tak pats nevar speeleet,probleemas tak ar sirdi bija speelejot holandee!

     [+] [-]

, 2009-09-28 18:04, pirms 15 gadiem
Tas toč...noteikti vajadzētu vēl kādus spēlētājus!! Tik kā ar naudām? V