Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

LBL2: Gūtmanim 38 punkti, Saldus Kurzemes derbijā uzveic Kandavu

Andrejs Siliņš

LBL2: Gūtmanim 38 punkti, Saldus Kurzemes derbijā uzveic Kandavu
Dāvis Gūtmanis. Foto: BK "Saldus"

Dāvim Gūtmanim gūstot 38 punktus, "Saldus" piektdien Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas spēlē savā laukumā ap 400 līdzjutēju klātbūtnē uzveica "Kandavu/Compor" - 92:87.

"OC Limbaži" savā laukumā ar 101:79 sakāva "Rīgu/A.Kraukļa VEF", izcīnot ceturto panākumu tikpat aizvadītajā spēlēs. Rīdziniekiem savukārt tas bija piektais zaudējums piecās spēlēs. Uzvarētāju rindās Armands Ošiņš guva 23 punktus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles, bet 21 punkts Pētera Rēķa kontā. Viesiem 20 punktus sameta Mārtiņš Krūmiņš.

Kurzemes derbijā "Saldus" mājās pilnu tribīņu priekšā ar 92:87 pieveica "Kandavu/Compor". Dāvis Gūtmanis uzvaru kaldināja ar 38 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām. 38 punkti ir otrais augstākais rādītājs šosezon vienā spēlē gūtajos punktos LBL2 - iepriekš ar 42 punktiem izcēlās "Bauskas BJSS/ SC Mēmeles" uzbrucējs Ivars Zemītis.

13 punktus saldenieku rindās pievienoja Artūrs Kramiņš. Kandavniekiem ar 22 punktiem un deviņām bumbām atzīmējās Arvis Savčenko. Saldus komandai tā bija ceturtā uzvara četrās spēlēs, kamēr Kandavai - otrais zaudējums piecos mačos.

Trešo uzvaru četrās spēlēs izcīnīja "Jelgava/LLU", kas mājās ar 77:60 uzveica "Ventspils Augstskolu", sagādājot tai otro zaudējumu piecās spēlēs. Uzvarētājiem Armands Seņkāns iemeta 18 punktus, izcīnīja piecas bumbas un atdeva četras piespēles, bet ventspilnieku labā 15 punktus iemeta Ralfs Lācis, kuram arī astoņas bumbas.