Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Betsafe/Liepāja" rindas papildina ASV spēlētājs Bendžamins

Krišs Upenieks

"Betsafe/Liepāja" rindas papildina ASV spēlētājs Bendžamins
Kails Bendžamins
Foto: Hero Sports

NBA un FIBA basketbola aģents Bīdžejs Bass savā ''Twitter'' profilā raksta, ka Latvijas Basketbola līgas (LBL) kluba "Betsafe/Liepāja" rindas nākamajā sezonā pārstāvēs 206 centimetrus garais spēka uzbrucējs Kails Bendžamins.

Ņujorkā dzimušais Bendžamins pēdējās sezonās NCAA otrās divīzijas Austrumkrasta konferencē (ECC) pārstāvēja Bridžportas universitāti, kurā arī bija viens no komandas līderiem. 102 kilogramus smagais basketbolists nospēlēja 29 spēles, vidēji laukumā pavadot 32.3 minūtes, gūstot 14.7 punktus, izcīnot 10.3 atlēkušās bumbas un atdodot gandrīz divas (1.9) rezultatīvas piespēles. Kaila rēķinā arī 2.8 bloķēti metieni.

Jāpiemin, ka iepriekšējā sezonā Bendžamis Austrumkrasta konferencē tika iekļauts simboliskajā pieciniekā un saņēma labākā aizsardzības spēlētāja balvu.

Tikmēr Liepājas rindas pagājušajā sezonā pārstāvējušais Karls Montgomerijs karjeru turpinās Beļģijas čempionātā ''Liege basket'' rindās. LBL 23 spēlēs Karlam vidēji bija 9.7 punkti un 3.7 atlēkušās bumbas.

Liepājnieki jau informējuši par sadarbības turpināšanu ar Robertu Krastiņu, Kārli Lasmani un Rihardu Bērziņu. Liepājas vienībā atgriezušies Toms Leimanis un Arnis Ate, kā arī pievienojušies līdz šim augstākajā divīzijā nespēlējušie Valdis Seņkāns un Ģirts Lazdāns.

Pērn Latvijas čempionātā liepājnieki desmit komandu konkurencē regulārajā sezonā ierindojās sestajā vietā, nodrošinot pēdējo brīvo vietu izslēgšanas spēļu turnīrā, kur ceturtdaļfināla kārtā ar 2-3 nācās piekāpties tā brīža valsts čempioniem valmieriešiem. Baltijas līgā Kurzemes komanda arī aizkļuva līdz ceturtdaļfinālam, kur nācās piekāpties nākošajiem finālistiem Pasvāles "Pieno Žvaigždes".

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-27 20:30, pirms 7 gadiem
Interesanti! Ausēju(PG,SG) zaudē,paņem PF/C. Ļoti ceru,ka pietiks naudas normālam SG vai SF- nu nevar paļauties uz mazajiem wanabiii pleijeriem! Interesanti būs pavērot Vučiņu,Ati!

     [+] [-]

, 2017-08-27 20:34, pirms 7 gadiem
Impērija rakstīja: Interesanti! Ausēju(PG,SG) zaudē,paņem PF/C. Ļoti ceru,ka pietiks naudas normālam SG vai SF- nu nevar paļauties uz mazajiem wanabiii pleijeriem! Interesanti būs pavērot Vučiņu,Ati!
Leimanis jau labi spēlē, vilks Liepāju mierīgi

     [+] [-]

, 2017-08-27 20:35, pirms 7 gadiem
Ar Ausēju gan jau nopelnīja un tagad paņem pastiprinājumu garajā galā, es teiktu, diezgan normāli

     [+] [-]

, 2017-08-27 22:17, pirms 7 gadiem
Real Rebel rakstīja: Ar Ausēju gan jau nopelnīja un tagad paņem pastiprinājumu garajā galā, es teiktu, diezgan normāli
Tad jau Barons vispamatīgāk nopelnījis, jo tie tak visus laiž projām!

     [+] [-]

, 2017-08-27 22:40, pirms 7 gadiem
Ar vienu Leimani var nepietikt. Ok,tagad paņēma šo fruktu! Žēl,ka Butjankovs prom,būtu palicis + Leimanis,šis, vel piesaistīt kādu sf un kaut kas sāktu veidoties,vismaz ieskrējiens! Līdz turnīram Liepājā obligāti vajag vēl kādu papildinājumu.

  +2 [+] [-]

, 2017-08-27 23:04, pirms 7 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Tad jau Barons vispamatīgāk nopelnījis, jo tie tak visus laiž projām!
Ar Ausēju tika noslēgts līgums uz nākamo sezonu, tpc Liepāja saņēma kkādu izpirkuma maksu pārejot uz LT. Bet no Barona visi aizgāju prom, jo nebija līgums uz nākamo sezonu.