Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Turība" pārbaudes mačā piekāpjas "Budivelnik"

Andrejs Siliņš

"Turība" pārbaudes mačā piekāpjas "Budivelnik"
Turība
Foto: Romualds Vambuts

Pirmdien pārbaudes spēli aizvadīja Latvijas Basketbola līgas (LBL) komanda "Turība", kas ar rezultātu 61:103 atzina Latvijas valstsvienības trenera Ainara Bagatska vadītās Eirolīgas debitantes un Ukrainas čempiones Kijevas "Budivelnik" pārākumu.

Latvijas izlases treneru Ainara Bagatska un Arņa Vecvagara vadītās komandas pirmdien aizvadīja spēli savā starpā - "Turība" atzina "Budivelnik" pārākumu ar rezult;atu 61:103. "Turības" rindās ar 16 punktiem izcēlās spēka uzbrucējs Juris Kalniņš, 11 pievienoja Mārtiņš Vīņauds, bet pa astoņiem sameta Guntis Sīpoliņš un Elvijs Mičulis.

Kijevas komandā rezultatīvākais bija amerikāņu uzbrucējs Dežuāns Samerss, kuram 21 gūtais punkts. Saspēles vadītājs Bleiks Eihērns pievienoja 19 punktus, bet Rikijam Minardam un Mika Daunsam pa 12 punktiem katram.

"Savu treniņprocesu mēģinām pielāgot izlases treniņiem, lai galvenais treneris [Arnis Vecvagars] varētu tikt pie komandas. Visu augustu viņš ir vadījis treniņus, bet Eiropas čempionāta laikā darbu turpinās Raimonds Feldmanis," par "Turības" gatavošanās procesu sacīja kluba ģenerālmenedžeris Jānis Vecrinks.

"Septembrī esam ielūgti uz turnīru Zviedrijā, ko rīko Norčēpingas "Dolphins". Tajā piedalīsies piecas komandas - bez mums un "delfīniem" arī divas citas zviedru komandas un viena somu komanda," turpmākos plānus ieskicēja Vecrinks.

  -1 [+] [-]

, 2013-08-27 18:45, pirms 11 gadiem
Kas par brīnumu

  -1 [+] [-]

, 2013-08-27 18:58, pirms 11 gadiem
neticami ka zaudeja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja