Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Vītols pašpārmetumos neieslīgst

Vītols pašpārmetumos neieslīgst
Aigars Vītols

Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas medaļnieku aizsargs Aigars Vītols par aizvadīto sezonu "Ventspils" sastāvā eiforijā nekrīt, taču arī pašpārmetumos negrasās slīgt, basketbolists otrdien atzīst intervijā laikrakstam "Sporta Avīze".

"Ja skatāmies objektīvi, tas [bronzas medaļas - aut.] ir normāls rezultāts, kaut gan skaidrs, ka varēja augstāk. Varējām tikt finālā, bet tur jau nekad nezini, kā spēle aizies. Labi, pirmo spēli [pusfinālā pret ASK] mēs zaudējām stabili, bet visas pārējās – beigās kaut kāda maza kļūdiņa, kāds netrāpīts metiens, koncentrēšanās [trūkums], neveiksme. Uzskatu, ka lielākā problēma pirmajā mačā bija tā, ka pārāk pakļāvāmies viņu diktētajiem spēles noteikumiem. ASK patīk ātra spēle – ātri skriet, ātri uzbrukt. Kaut gan tāds nepavisam nebija uzstādījums spēlei, mēs nez kāpēc mēģinājām spēlēt tāpat. No sākuma tas izdevās un tie visi metieni sakrita grozā, taču pēc tam sakrita jau pretiniekam," laikrakstā citēts Vītols.

Kopumā basketbolists neitrāli vērtē aizvadīto sezonu. "Nu, ja es teiktu, ka esmu baigi apmierināts, tad bišķiņ mānītos... Taču nav arī tā, ka šobrīd mocītos pārmetumos, ka galīgi vairs nemāku spēlēt un viss – jākar kedas vadzī. Nē. Kā jau vienmēr, bija labākas spēles, bija ne tik labas, taču kopumā sezona tīri "okei"."

Vītols arī pauda savu viedokli par leģionāra Džimija Bekstera atlaišanu.

"Viņš sevi pasniedza aptuveni tā: "Man nav te kas palīdz – esmu šeit vienīgais tāds!" Gan uzvedība, gan runas – no viņa tas viss nāca un burtiski staroja! Uz beigām bija tā, ka viņš jau sāka darīt, ko pats gribēja – uzskatīja, ka zina labāk, kā jāspēlē. Pilnībā ignorēja trenera norādījumus, nesarunājās ar mums. Saspīlējums starp viņu un pārējiem spēlētājiem un tā negatīvā gaisotne komandā pakāpeniski auga, un iznākums bija likumsakarīgs. Kā jau teicu – būtu bijis labāk, ja tas [Bekstera atlaišana] būtu noticis jau agrāk. Neviens spēlētājs nav neaizvietojams, un Beksters tāds nebija pilnīgi noteikti. Protams, nevar teikt, ka viņš komandai deva tikai ļaunu – tāpat jau gāja un cīnījās. Taču saspīlējums, ko viņš izveidoja komandā, pilnīgi noteikti ietekmēja mūsu spēli," sacīja Vītols.

Pilnu interviju ar basketbolistu lasiet šodienas "Sporta Avīzē".

Izmantotie resursi:
Sporta Avīze

 +19 [+] [-]

, 2008-05-27 00:35, pirms 16 gadiem
Beksters izskatas tiesam ''sudus''' sataisijis..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2008-05-27 00:43, pirms 16 gadiem
Jāgaida pastnieks un jālasa pilna intervija! Izskatās daudz sološi.
Slēpts komentārs: march
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-05-27 01:36, pirms 16 gadiem
Vītols pēc traumas, kas bija kādi pāris gadi atpakaļ, nav vairs t i k labs, bet nav zemē metams, izlases cienīgs kandidāts, kas ir ļoti stiprs aizsardzībā. Un domāju, ka Helmanis ar vēl varētu šo un nākamo gadu izlasē nobliezt!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-27 01:38, pirms 16 gadiem
kad vinjsh Baronaa bija tad jau vinja karjera saaka iet uz beigaam..tip 1sezonu pirms Barona vinjsha sniegums bija maksimumpunktaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-27 04:09, pirms 16 gadiem
pats vienkāršākais secinājums...treneris nemāk izmantot....
apmēram tā- man ar ideāls metiens,caurgājiens,aizsardzībā ar labākais...tikai treneris neredz un nemāk izmantot...

 +10 [+] [-]

, 2008-05-27 06:02, pirms 16 gadiem
pareizi izmantots Vītols vēl vairākus gadus var būt stabils spēlētājs gan izlasē, gan jebkurā ULEB kausa līmeņa klubā Latvijā vai ārzemēs. džekam ir gan aizsardzība, gan metiens, gan spēles izpratne, gan liela pieredze.

BKV trešā vieta Latvijā ir objektīva, vieta BBL ir slikta, bet ne traģiska. un ULEB kausā BKV nospēlēja labāk, nekā citi Baltijas klubi (bagāto un nēģeriem pārpilno SKA ieskaitot). manu vērtējumu par komandu uz augšu pavelk tas, ka BKV ir vienīgā normālā līmenī spēlējošā basketbola komanda pasaulē, kurā spēlē un progresē vairāki gados jauni latvieši!
Slēpts komentārs: markes

  -1 [+] [-]

, 2008-05-27 07:56, pirms 16 gadiem
markes rakstīja: Nu cik var muldeet par naudaam un legjionaariem?
Katram klubam ir tik naudas cik menedzheri sarunaa! Ja Ventspilij shosezon bija mazaak - taatad slikts menedzheru darbs un VISS!!!
Par legjionaariem - ASK 6; Barons 6; Ventspils 4
Nu ko, baigaa atshkjiriiba?
Un interesanti zinaat, kuri tad ir tie vairaaki jaunie un progresiivie spiileri, kas speelee Ventspilii?
Varbuut Tu domaa Pashu?

Daukim piekriitu, bet par Pashu man jaapiekriit markesam....nu nesaprot vinsh neko no basketbola

  +2 [+] [-]

, 2008-05-27 08:20, pirms 16 gadiem
Vot vecis ar pieredzi - novērtē situāciju objektīvi!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-27 08:37, pirms 16 gadiem
Manupraat Viitols un Helmanis nebija tik labi lielaas slodzes deel. Ar to es domaaju smagus fiziskos treninus visas sezonas garumaa.

Par sezonu kopumaa jaasaka ir labi, protams, iznemot BBL.

  +2 [+] [-]

, 2008-05-27 08:46, pirms 16 gadiem
gangreena666 rakstīja: Daukim piekriitu, bet par Pashu man jaapiekriit markesam....nu nesaprot vinsh neko no basketbola

Gabrāns, Vairogs un tas pats Paša līderu atteikumu gadījumā izlasei un līdz ar to Latvijas basketbolam būs ĻOTI noderīgi! citos vadošajos LV klubos ar viņu līmeņa vietējo spēlētāju vai nu vispār nav, vai arī ar tiem neviens nestrādā un viņi neprogresē.
Slēpts komentārs: ilmis81

  +2 [+] [-]

, 2008-05-27 10:15, pirms 16 gadiem
nu tā kā izteicās Jahovičs televīzijā pēc piektās spēles -sezona ir neizdevusies, blaa, nekas nesanāca, otrā vieta pilnīga izgāšanās (nu kautkā tā)... nu tas bija garām, redz kā Aigars normāli nostāda lietas!

     [+] [-]

, 2008-05-27 10:59, pirms 16 gadiem
Pareizi nav ko ieslīgt pārmetumos, sezona beigusies un priekšā ir jaunā sezona!
interesanti kur vītols grasās spēlēt?
jā žēl ka tā ar baxteru, tā nebūtu noticis ja sezonas vidū viss būtu nolikts pa plauktiņiem!
tad arī uz ko vairāk varētu stabili pretendēt, ne tikai uz bronzu, lai gan arī ar šo sastāvu bija visas iespējas tikt finālā

  +1 [+] [-]

, 2008-05-27 11:02, pirms 16 gadiem
gangreena666 rakstīja: Daukim piekriitu, bet par Pashu man jaapiekriit markesam....nu nesaprot vinsh neko no basketbola


tu paskaties kā viņš ir sācis spēlēt, tikai pastāvīga snieguma nav, spēj pat ar muguru pret grozu nospēlēt un ir liela atdeva, arī kad klubs zaudē viņš ir tieši tas kurš kapā un gadās ka izkapā!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-27 11:18, pirms 16 gadiem
Vītols Spānijā bija 3pt metienu procenta uzvarētājs. Šis ir tas rādītājs, kas ir krities, bet pārējais ir čiki.

     [+] [-]

, 2008-05-27 12:21, pirms 16 gadiem
shitaa rakstīja: nu tā kā izteicās Jahovičs televīzijā pēc piektās spēles -sezona ir neizdevusies, blaa, nekas nesanāca, otrā vieta pilnīga izgāšanās (nu kautkā tā)... nu tas bija garām, redz kā Aigars normāli nostāda lietas!

ko tad yahoo ne taadu pateica? vismaz viens beidzot pateica kaa ir - ja meerkji nav izpildiiti, tad sezona nav izdevusies. var protams kaapt iekshaa zvaigzhnju slimiibaa un staastiit cik kruts shpiilers shamais ir un lieliit komandu un gaaniit trenerus vai veel kko, bet fakts ir fakts - no 3 meerkjiem realizeets 1 = neizdevusies sezona.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-05-27 13:44, pirms 16 gadiem
Linky rakstīja: ko tad yahoo ne taadu pateica? vismaz viens beidzot pateica kaa ir - ja meerkji nav izpildiiti, tad sezona nav izdevusies. var protams kaapt iekshaa zvaigzhnju slimiibaa un staastiit cik kruts shpiilers shamais ir un lieliit komandu un gaaniit trenerus vai veel kko, bet fakts ir fakts - no 3 meerkjiem realizeets 1 = neizdevusies sezona.

ai nu, finālsērijā 30min turot uz laukumu tādus zaļknābjus kā Bertāns nevar cerēt uz titulu, nu tas tak ar jāsaprot, vienkārši puisis apmulsa kameras piekšā, un izspļāva kautkādu bulshitu, visi viņi kautkā neadekvāti satraucas

     [+] [-]

, 2008-05-27 21:11, pirms 16 gadiem
Vītols man vienmēr paticis kā basketbolists, ieteiktu viņam darbu pameklēt Baronā.
Nekādus brīnumus jau viņs vairs nerādīs, bet savu darbu viņš gandzrīz vienmēr padara labi. Uzskatu, ka Okorns viņu nemācēja izmantot...
Man patiktos, ka Vītols būtu " barons" .