Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ķeizarmežs" būtu gatavs Baltijas līgai

Andrejs Siliņš

"Ķeizarmežs" būtu gatavs Baltijas līgai
"Ķeizarmežs" galvenais treneris
Guntis Endzels un uzbrucējs Kalvis Sprūde.
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) kluba "Ķeizarmežs" galvenais treneris Guntis Endzels sarunā ar eSports.lv atklāja, ka komanda ir gatava dalībai SEB Baltijas Basketbola līgā (BBL) nākamsezon.

Aizvadītajā sezonā "Ķeizarmežs" spēlēja tikai LBL pirmajā divīzijā, līdz ar to komandai visā sezonā kopumā bija tikai 22 regulārās sezonas spēles, kā arī trīs astotdaļfināla cīņas. Spēļu prakses trūkumu daži spēlētāji, kuriem tas bija atļauts, varēja kompensēt ar mačiem Latvijas Amatieru Basketbola līgā (ABL) otrās kluba komandas sastāvā, taču saprotams, ka līmenis abos turnīros ir stipri atšķirīgs.

Lai arī lēmums oficiāli vēl nav pieņemts, visdrīzāk "Ķeizarmežs", neskatoties uz to, ka palika pēdējie regulārajā sezonā šogad, nākamsezon atkal spēlēs pirmajā divīzijā.

"Vēl paliek atklāts jautājums par Baltijas līgu," sarunā atklāj Endzels. "Pagājušajā gadā palikām vienīgie no pirmās divīzijas klubiem, kas palika ārpus Baltijas līgas turnīra. Ceru, ka jaunajā sezonā vadība neatstās kādu komandu aiz borta. Katru gadu BBL vadība maina tos nolikumus. Šajā jautājumā jābūt uzstājīgākiem."

"Protams," atbildot uz jautājumu, vai komanda būtu gatava Baltijas līgai, atzina treneris. "Jau šī aizvadītā sezona parādīja, ka spēlētāji ir krietni pielikuši meistarībā un arī kā komanda sezonas beigās bijām labāka nekā sezonas sākumā. Progress ir jūtams. Vasarā vēl jāpastrādā un būtu labi jaunajā sezonā pāriet atkal jaunā kvalitātē."

"Padomā ir pāris spēlētāji, kurus piesaistīt uz nākamo sezonu. Tā jau ir tāda mūsu niša - piesaistīt kādu jauno spēlētāju un dot iespēju," nākamās sezonas plānus atklāj treneris. "Artūrs Bērziņš tam ir spilgts apliecinājums - domāju, ka šis gads viņam ļoti daudz ko deva. Pirms tam par tādu Bērziņu neviens vispār nezināja."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-04-27 20:16, pirms 16 gadiem
nu nezinu, vai Ķeizarmežam tur atradīsies vieta

  -3 [+] [-]

, 2008-04-27 20:20, pirms 16 gadiem
nu nez, nez!
vai viņi vispār tic, ka spēs nepalikt pēdēja vietā LBL un kur nu vel BBL. drīzāk jau zemgalei jaspēlē BBL
un kurš vispār zin cik vietas LV klubiem atradīsies tajā BBL
Slēpts komentārs: EMINEM
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: EMINEM

  +3 [+] [-]

, 2008-04-27 20:42, pirms 16 gadiem
daudz būtu jāpeliek pie keizarmeža , lai vinš neapkaunotu mūs bbl, bet bbl 1.divīzijā ir jāspēlē vismaz 5 lv komandām, ub tas ir jāizcīna!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-27 22:02, pirms 16 gadiem
lai jau chaljiem tiek!

     [+] [-]

, 2008-04-27 22:28, pirms 16 gadiem
kaa neviens nezinaaja pa Artūru Bērziņu, es zināju, pats tach vinju pazīst, malacis, Artūr!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-04-27 23:08, pirms 16 gadiem
KM ir reāls jauno basketbolistu klubs, kurā jaunie var iegūt atpazīstamību un daudzmaz jēdzīgu spēles praksi. Domāju, no šā gada sastāva interesi lielāka kalibra klubiem (varbūt pat top 3) varētu izraisītArtūrs Bērziņš un Artūrs strēlnieks. Protams, arī Lauris Blaus, bet tas jau ir cits stāsts, - šis zēns, domājams, jau ticis skautots kādu laiku kaut vai pagājušā EČ sakarā.
Vai tas būtu BBL - nezinu, Rīgā jau 3 brigādes tur locās, bet 22 spēļu prakse Latvijas vadošo klubu vidē ir stipri nepietiekoši.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-28 00:04, pirms 16 gadiem
izskatisies ka driz 2 divizija bus parak biezs. tada sajuta ka tur ar 16 komandam bus pa maz.
Ideja liekas laba un skatitajus tas ar piesaistis.

  -2 [+] [-]

, 2008-04-28 14:29, pirms 16 gadiem
Lauri uz NBA