Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"VEF" popularizēs godīgu sportu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"VEF" popularizēs godīgu sportu
Edgars Jeromanovs

Trešdien, 28.janvārī, plkst.10:30 Natālijas Draudziņas ģimnāzijā basketbola kluba "VEF Rīga" spēlētāji Edgars Jeromanovs un Māris Gulbis tiksies ar 12.klases skolēniem, lai runātu par aizliegto vielu lietošanu sportā, to ietekmi uz sasniegumiem un personībām.

„VEF Rīga” kapteinis E.Jeromanovs: „Es cienu sevi un citus un uzskatu, ka noteikumi ir jāievēro pat tad, ja tiesnesis neskatās. Ļoti labi apzinos, ka man ir dota tikai viena iespēja – vai nu izveidot labu karjeru, vai arī pašam sagraut to. Man ne mirkli nevajadzēja šaubīties. Es esmu izvēlējies sportu, aizliegtajām vielām manā dzīvē nav vietas.”

Ir svarīgi skolēniem veidot viedokli, ka lietot jebkuras izlietās vielas nozīmē nolemt sevi iznīcībai, nevis būt stilīgam. Dopings ir tiešā pretrunā sporta būtībai. Uzskatām, ka ar jauniešiem par aizliegto vielu lietošanu ir jārunā cilvēkiem, kurus viņi novērtē, un, iespējams, sportistos kā savās autoritātes skolēni brīžiem ieklausās vairāk nekā pedagogos.

Pēc diskusijām basketbolisti organizēs skolēniem konkursus, dalīs autogrāfus un atbildēs uz citiem viņus interesējošajiem jautājumiem.

Pasākumā, kas notiek Latvijas Basketbola līgas kampaņas „Par tīru spēli” ietvaros piedalīsies arī Sporta medicīnas valsts aģentūras Antidopinga nodaļas vadītāja Liene Kozlovska.

Jāatgādina, ka, lai pievērstu uzmanību narkotiku radītajam postam, mudinātu to apzināties, „VEF Rīga” jau pagājušajā gadā iesaistījās cīņā pret atkarībām, izsludinot eseju konkursu Latvijas vispārizglītojošo skolu 7.-9.klašu skolēniem ar tematu "Kāds vienmēr uzvar, un kāds vienmēr zaudē. Narkotikas uzvar vienmēr."

„VEF” mērķis līdz ar sportisko ieceru īstenošanu ir kļūt par sociāli atbildīgu basketbola klubu. Mums ir svarīgi, kādā vidē aug kluba spēlētāji un dzīvo tā līdzjutēji un atbalstītāji. „VEF” iestājas par veselu, garīgi un fiziski pilnvērtīgi attīstītu sabiedrību, īpašu uzmanību šo jautājumu popularizēšanai pievēršot bērnu un jauniešu vidū.

Informāciju sagatavoja:
Laila Spaliņa,
BK ''VEF Rīga'' direktore

  +2 [+] [-]

, 2009-01-27 13:33, pirms 15 gadiem
Mhm, ja paši Basketbolisti lieto un esīšos ārdās, kāda var būt runa par...taču pasākums atbalstāms!

 +13 [+] [-]

, 2009-01-27 13:35, pirms 15 gadiem
Neīstos uzaicināja, vajadzēja Shķēli, S.Valteru un Kambīti. Tā teikt, kuri problēmu redz no iekshienes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-27 13:51, pirms 15 gadiem
Morgiladze rakstīja: Gulbis ''iistais''-alkaans staastiis kaa nedzert-prieksh tam taadu duvkosiibu-Vef politika....
Tu vispaar kko saproti? Dzert un lietot narkotikas ir 2 dazhaadas lietas! visi cilveeki,kaa cilkveeki ik pa reizei iedzer, bet shajaa situaacija runa ir par "aizliegtajaam vielaa" !!

  -4 [+] [-]

, 2009-01-27 13:55, pirms 15 gadiem
Girts Strikauskis rakstīja: Tu vispaar kko saproti? Dzert un lietot narkotikas ir 2 dazhaadas lietas! visi cilveeki,kaa cilkveeki ik pa reizei iedzer, bet shajaa situaacija runa ir par "aizliegtajaam vielaa" !!
Alkohols ari ir aizliegto vielu saraksta!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-27 13:59, pirms 15 gadiem
Tas būtu jādara ne tikai Vefam.

     [+] [-]

, 2009-01-27 17:26, pirms 15 gadiem
kāpēc tikai ar 12. klases, vajadzeeja ar visiem interesentiem.!

     [+] [-]

, 2009-01-27 17:43, pirms 15 gadiem
VEF cepums par šādu rīcību

     [+] [-]

, 2009-01-27 20:40, pirms 15 gadiem
KAMBALA jau arī solijās piedalīties akcijās,bet mēs jau viņam piedosim,jo tgd viņam Krievijā brīnumi jārāda..

     [+] [-]

, 2009-01-27 21:09, pirms 15 gadiem
copy paste no NBA... taču apsveicami, cerams ,ka pārējie klubu darīs ko līdzīgu