Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" šķiras no vairākiem ārzemniekiem, pārmaiņas varētu turpināties

Andrejs Siliņš

"Liepāja" šķiras no vairākiem ārzemniekiem, pārmaiņas varētu turpināties
Foto: estlatbl.com

Basketbola klubs "Liepāja" nolēmis pārtraukt sadarbību ar trim leģionāriem, portālam Sportacentrs.com apstiprināja kluba valdes loceklis Normunds Atvars. Nav izslēgts, ka pārmaiņas klubā turpināsies.

Klubā darbu neturpinās serbu centrs Radoslavs Pekovičs, serbu uzbrucējs Stefans Sinovecs un lietuviešu uzbrucējs Toms Butrims. Pagaidām komandā darbu turpina serbu saspēles vadītājs Edi Sinadinovičs. Nav izslēgts, ka klubs līdz jaunu spēlētāju pieteikšanas termiņa beigām varētu papildināt komandas sastāvu ar kādu spēlētāju, kurš būtu gatavs saistīties ar Liepāju arī nākamās sezonas kontekstā.

Tāpat notiekot pārrunas par turpmāko sadarbību ar ģenerālmenedžeri Jonu Vainasku, kurš klubam pievienojās tikai janvārī un nekavējoties veica izmaiņas. Pēc lietuvieša pievienošanās klubam to atstāja vairāki vietējie spēlētāji un pievienojās virkne ārzemnieku.

Rezultāts gan netika sasniegts - liepājnieku zaudējumu sērija, kas sākās decembra pirmajā pusē, aizvien nav pārtraukta un sasniegusi jau deviņas neveiksmes pēc kārtas. "No vienas puses darbs tika izdarīts, taču rezultāta tik un tā nebija, tika piedzīvoti zaudējumi tiešajiem konkurentiem. Līdz ar to šajā brīdī neredzam jēgu turpināt uzņemtajā kursā un labāk gribam dot iespēju spēlēt pašmāju jaunajiem spēlētājiem," situāciju skaidroja Normunds Atvars.

Vainausks iepriekš ilgus gadus bija "Lietuvos Rytas" ģenerālmenedžeris un šī amata pienākumus veicis arī citviet. Nav izslēgts, ka klubs līdz jaunu spēlētāju pieteikšanas termiņa beigām varētu papildināt komandas sastāvu ar kādu spēlētāju, kurš būtu gatavs saistīties ar Liepāju arī nākamās sezonas kontekstā.

"Liepāja" šobrīd ar četrām uzvarām 22 spēlēs ieņem pēdējo 14. vietu Latvijas-Igaunijas apvienotās līgas tabulā (šodien no turnīra tika izslēgta iepriekš pēdējā vietā esošā Valgas-Valkas komanda).

  +4 [+] [-]

, 2020-02-26 15:30, pirms 4 gadiem
ahaha, klaunāde

  -1 [+] [-]

, 2020-02-26 15:53, pirms 4 gadiem
Pirms stundas tak rakstījāt, ka serbi jau mājās un leitis prom

  +3 [+] [-]

, 2020-02-26 16:07, pirms 4 gadiem
klauni un āksti Liepājā turpina rullēt, bēdīgi ka tas notiek LV basketbolā un tagad vēl ielīduši izlasē. jau pat ne pa sezonām, bet pa mēnešiem krasi maina "stratēğiju", riktīgs slāvu stils.

ja kāds saka, ka LV basketbola problēma ir naudas trūkums - NĒ - Liepājā jau pāris sezonas ir par daudz naudas!

  +2 [+] [-]

, 2020-02-26 17:42, pirms 4 gadiem
Basketbola kuluāros arī klejo baumas par iespēju, ka sezonu nepabeigs “Jūrmala Betsafe”. It kā problēmas sakne esot meklējama nepietiekamajā finansējumā. Iespējams, ka šāda kūrortpilsētas vienības nostāja drīzāk ir taktiska cīņa ar savu pašvaldību par trūkstošo finansējumu.

Avots: https://www.liepajniekiem.lv/sports...

  +1 [+] [-]

, 2020-02-26 20:08, pirms 4 gadiem
Vēju pilsēta, vēju mocīts klubs

     [+] [-]

, 2020-02-26 21:47, pirms 4 gadiem
1 rakstīja: Basketbola kuluāros arī klejo baumas par iespēju, ka sezonu nepabeigs “Jūrmala Betsafe”. It kā problēmas sakne esot meklējama nepietiekamajā finansējumā. Iespējams, ka šāda kūrortpilsētas vienības nostāja drīzāk ir taktiska cīņa ar savu pašvaldību par trūkstošo finansējumu.

Avots: https://www.liepajniekiem.lv/sports/basketbols/valmiera-ciemosies-jau-pavisam-citi-lauvas/
Krusttēvs vairs nav LBS spicē jūrmalniekiem...