Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Video: Grīnbergs un LU karsējmeitenes ''kojās'' pārsteidz studentus

Vienā no sezonas pirmajām Aldaris LBL mājas spēlēm Latvijas Universitātes studenti tikās ar spēcīgo BK ''Ventspils''. Šī diena vairākiem LU Ekonomikas un vadības fakultātes dienesta viesnīcas studentiem aizritēja neierasti - komandas basketbolists Artūrs Grīnbergs kopā ar karsējmeitenēm ieradās ''kojās'', lai aicinātu studentus uz spēli, turklāt ne tikai dāvinot ielūgumus, bet arī piedāvājot gan aizvest, gan atvest un ne tikai..
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2015-10-25 23:16, pirms 8 gadiem
Super, malači!!! Un žetons tiem, kas aizbrauca līdzi un nenosēņoja

Starp citu, Valmierā arī lielais buss ved cilvēkus 2-3 maršrutos cauri Valmierai uz un no spēles par velti!

  +6 [+] [-]

, 2015-10-26 02:28, pirms 8 gadiem
Pozitīvs video !

  +4 [+] [-]

, 2015-10-26 11:53, pirms 8 gadiem
Ar draugiem runājām, ka praktiski visos klubos karsējmeitenes kļūst arvien jaunākas. Nav pat prieka skatīties uz pārlieku jaunām un nenobriedušām meitenītēm, pēc tam acis jāmazgā ar svēto ūdeni.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-26 16:48, pirms 8 gadiem
rihardilio rakstīja: Ar draugiem runājām, ka praktiski visos klubos karsējmeitenes kļūst arvien jaunākas. Nav pat prieka skatīties uz pārlieku jaunām un nenobriedušām meitenītēm, pēc tam acis jāmazgā ar svēto ūdeni.
Tas laikam nozīmē, ka tu paliec par pensi ..Tas pats aizejot uz Ghetto Basket, pilns ar meitenēm zem 16 gadiem, bet nu saģērbušās tā... Tur pat svētais ūdens nelīdzēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-26 21:10, pirms 8 gadiem
Lāābs video un ideja! Biežāk tādas kreatīvas idejas realizēt!

P.S. Karsēju eksperti - esmu diezgan drošs, ka LU karsējas visas ir pilngadīgas, jo tomēr ir studentes. Pieļauju, ka vidējais vecums varētu būt pat viens no lielākajiem starp visām karsēju komandām LBL!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja