Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

BK “Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass” aicina darbā basketbola treneri

Basketbola klubs ”Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass” izveidots 2011.gadā, un tas nodrošina iespēju sportistiem pēc vidusskolas beigšanas turpināt spēlēt, trenēties un mācīties augstā līmenī, dodot iespēju pilnvērtīgi attīstīt savu sportisko talantu un paralēli iegūt konkurētspējīgu augstāko izglītību. 2011./2012.gada sezonā izcīnot LBL3 čempionu titulu, komanda ieguva tiesības spēlēt Latvijas Basketbola līgas 2.divīzijā. Šobrīd BK “Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass” startē trīs pamatturnīros – LBL2, LBL3 (fārmklubs) un Studentu Basketbola līgā, kā arī starptautiskā turnīrā “SELL Games”.

.
Piedāvātais amats:
BASKETBOLA TRENERIS/E

Galvenie darba pienākumi:
- Darbs ar komandu treniņprocesā;
- Darbs individuāli ar spēlētājiem ārpus treniņiem;
- Darbs ar sporta skolas audzēkņu grupām;
- Komandas spēļu vadīšana un asistēšana galvenajam trenerim;
- Video analīzes sagatavošana;

Prasības pretendentiem:
- Labas komunikācijas spējas;
- Augsta atbildība un gatavība strādāt komandā;
- Spēj strādāt ar bērniem un studentiem;
- Nepieciešama B vai C basketbola trenera kvalifikācija;
Piedāvājam:

- Interesantu, perspektīvu darbu strauji augošā sporta organizācijā;
- Iespēju sevi attīstīt un pilnveidot profesionālā vidē;
- Darbu draudzīgā, jaunā un ambiciozā kolektīvā;
- Iegūt pieredzi no galvenā trenera un organizācijas;

Basketbola klubs „Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass” aicina darbā jaunu, mērķtiecīgu, aktīvu basketbola treneri, kas ir gatavs sevi pierādīt un strādāt strauji attīstošā organizācijā. Iepriekšējā pieredze nav obligāta. Ja vēlies basketbolā sasniegt jaunas virsotnes, esi gatavs strādāt komandā un uz tevi var paļauties, tad piesakies darbā “Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass” basketbola sistēmā par basketbola treneri.

Darbs kopā ar komandas galveno treneri Robertu Zeili, kas jau piecus gadus ir Vidzemes Augstskolas basketbola komandas galvenais treneris. Treneris arī strādā Valmieras Bērnu sporta skolā ar U-16; U15 un U-12 vecuma zēnu grupām. Ar divām no jauniešu grupām 2014./2015. gada sezonā izcīnīti Latvijas čempionu tituli (U-15 un U-11). Šobrīd Roberts Zeile ir iecelts par U-16 izlases trenera asistentu un kopā ar izlasi aizvada gatavošanos Eiropas čempionātam.

Pieteikuma vēstuli un CV sūti uz sandis.bukss@va.lv līdz šī gada 15.februārim.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-29 15:47, pirms 8 gadiem
cik kāposts?