Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš Gulbis: ''LU vairāk gribēja un pelnīti uzvarēja''

Krišs Upenieks

Mārtiņš Gulbis: ''LU vairāk gribēja un pelnīti uzvarēja''
Mārtiņš Gulbis
Foto: Jānis Tiltiņš

Vakar Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas turnīrā otro uzvaru izcīnīja Latvijas Universitāte, kas ar 74:70 viesos apspēlēja ''Jelgavu''. Mājinieku galvenais treneris Mārtiņš Gulbis pēc spēles neslēpa vilšanos par komandas parādīto sniegumu.

Vēl trešās ceturtdaļas vidū Jelgavas komanda bija vadībā ar 46:40, mājiniekiem piederēja arī iniciatīva kopējā spēlē, bet sekoja nepareizi lēmumi, kļūdas, kas ļāva atkal pie pārliecības tikt Latvijas Universitātes basketbolistiem, kuri noslēgumā arī prata izcīnīt uzvaru ar 74:70.

Pēc spēles vīlies par komandas attieksmi bija ''Jelgavas'' galvenais treneris Mārtiņš Gulbis: ''Domāju, ka daudziem spēlētājiem ir jāsaprot, ka nedrīkst dzīvot pagātnē un priecāties par kaut kādām iepriekš izcīnītām uzvarām. Nebijām gatavi spēlei. Lielākā vaina jāuzņemas man, kārtējo reizi. Nespēju motivēt spēlētājus. Esam sarunājuši vienu lietu uz dēlīša, bet laukumā darām pilnīgi citu. Laikam nemāku noskaņot spēlētājus, nezinu...Strādāsim, trenēsimies.''

''Nav grūtāk noskaņot pret LU. Teicu komandai, ka esam vienā līmenī, bet pieļāvām muļķīgas kļūdas. Stāsti, bet darām pretēji. Nedomāju, ka esam bedrē, bet redzējām - Harijs Rubenis iesildīšanās laikā gūst traumu, Andris Justovičs nemāk savaldīt emocijas, jāspēlē cilvēkiem, kas strādā pa dienu. Zaudējām cīņassparā, LU vairāk gribēja un arī uzvarēja,'' turpināja Gulbis.

Izmantotie resursi:
Jelgavas Vēstnesis

  -1 [+] [-]

, 2015-12-24 20:10, pirms 9 gadiem
Uzvar ValmieruORDO, bet LU tomēr zaudē.