Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Līdz "play-off" vēl ir laiks"

Melderis: "Līdz "play-off" vēl ir laiks"
Gatis Melderis
Foto: Jānis Priedītis

Pēc otrdienas Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēles, kurā "Valmiera" savā laukumā negaidīti pārliecinoši ar 77:97 piekāpās "Liepājas Lauvām", savas pārdomas izteica valmieriešu galvenais treneris Gatis Melderis.

“Uz doto brīdi liepājnieki ir veiksmīgāki un tādēļ arī šodien uzvarēja," par otrdienas LBL spēli Valmierā, kurā ar 97:77 uzvarēja "Liepājas Lauvas", sacīja valmieriešu galvenais treneris Gatis Melderis. "Tas, ka mums sezonas laikā bija jāpiesaista jauni spēlētāji, lika mums mazliet pamainīt aizsardzības sistēmu, kas atspoguļojās pēdējās spēlēs, kad aizsardzībā nespēlējām kā komanda. Līdz play-off vēl ir laiks un viss būs kā iecerēts," sola Melderis.

Nākamo spēli "Valmiera" aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems "Zemgali", bet jau nākamtrešdien būs iespēja revanšēties Liepājā pret "lauvām".

Izmantotie resursi:
bkvalmiera.lv

     [+] [-]

, 2010-03-24 17:08, pirms 14 gadiem
Viss mainījās ar brīdi kad Valeika dabūja traumu un komandai pievienojās Cipruss! Ceru, ka līdz Play-Offiem tomēr nekas nemainīsies, jo Lauvām šogad jāpārvar 1/4 fināli!

     [+] [-]

, 2010-03-24 19:11, pirms 14 gadiem
tas sāka mainīties uz slikto pusi kad pievienojās tas mazais mellais sasp vadītājs ....
cipa jau savu darbu padara.