Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" paziņo par līgumu ar Ojāru Bērziņu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liepāja" paziņo par līgumu ar Ojāru Bērziņu
Ojārs Bērziņš. Foto: Jānis Martels|BK Ogre

Latvijas basketbola klubs "Liepāja" paziņojis par noslēgto līgumu ar 21 gadu veco aizsargu Ojāru Bērziņu, kurš pagājušajā sezonā spēlēja "Ogres" rindās.

"Pēc man personīgi sarežģītās pagājušās sezonas vēlējos atrast stabilitāti, pārliecību un iespēju atspēriena solim savā karjerā. Manuprāt, Liepāja ir izcila vieta! To parāda arī vēsture, jo tiešām daudz gados jaunie spēlētāji tieši šeit ir aizvadījuši savas labākās sezonas. Tāpat arī treneris [Artūrs] Visockis-Rubenis man nav svešs un kopā pirms vairākiem gadiem kaklā kārām U18 Eiropas čempionāta sudraba medaļas!" pēc pievienošanās liepājniekiem teica Ojārs Bērziņš.

21 gadu vecais aizsargs pagājušajā sezonā "Ogres" sastāvā laukumā devās 23 spēlēs, vidēji aizvadot 13 minūtes, kuru laikā atzīmējās ar 2,7 punktiem, 1,3 atlēkušajām bumbām un 0,9 piespēlēm.

"Ojārs labi iederas mūsu konceptā, jo joprojām ir pietiekami jauns, lai, mērķtiecīgi strādājot, spertu soli uz priekšu. Rakstura ziņā viņš vienmēr izcēlies ar bezbailību un augstu pašatdevi," pauda Visockis-Rubenis.

Bērziņa bijusī komanda vakar aizvadīja pārbaudes spēli pret Lietuvas komandu "Mažeikiai", ko sakāva ar 91:64. Ar 22 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Renārs Magone, bet ar 19 punktiem piebalsoja Uģis Pinete.

     [+] [-]

, 2022-09-23 18:39, pirms 2 gadiem
žēl, ka Ojāru dzimtā puse neinteresē. Protams, nauda arī jāpelna. Laikam jau tas normāli vien ir... Lai veicas.

     [+] [-]

, 2022-09-24 09:52, pirms 2 gadiem
Pagāšsezon tāds pašvaks bij...