Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Uzspiedām ātru spēli"

Andrejs Siliņš

Gulbis: "Uzspiedām ātru spēli"
Rīgas VEF pēc uzvaras.
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc Latvijas Basketbola līgas (LBL) ceturtdaļfināla pirmās spēles pret SK "Valmiera" vienību Rīgas VEF rezultatīvākais basketbolists Māris Gulbis portālam eSports.lv dalījās iespaidos par spēli.

"Jau no paša spēles sākuma izdevās uzspiests ātru spēles tempu," sacīja Gulbis. "To arī spējām noturēt visu spēles laiku. Labi kontrolējām spēli un pārliecinoši uzbrukām gan no trīspunktu metienu līnijas, gan arī groza apakšā," teica Gulbis, kuram šodien bija uzteicama tālmetienu precizitāte - realizēti pieci no astoņiem metieniem aiz 6.25 metru līnijas.

"Sestdien, protams, būs grūta spēle. Jāturpina spēlēt tāpat kā spēlējām šodien, un tad jau viss būs kārtībā," noslēdza Gulbis, kurš šovakar guva 25 punktus, kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju mačā.

Saskaņā ar LBL apstiprināto ceturtdaļfināla spēļu grafiku, otro spēli abas komandas aizvadīs 26.aprīlī pulksten 18.30 Valmierā, Vidzemes olimpiskajā centrā, bet trešo, ja būs nepieciešams, 29.aprīlī pulksten 19.30 Rīgā.

Šī ceturtdaļfināla pāra uzvarētājs LBL turnīra pusfinālā tiksies ar "Barons/LMT" un "Zemgales" dueļa uzvarētāju.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-04-24 00:40, pirms 16 gadiem
Jā tiešām bija labs vakars, ko sagādāja vef!
Cīņasspars, malači. VIsas komandas un Valda nopelns!!!
Veiksmi!
Māris arī malacis!!!